Life

Exclusiv. Suma fabuloasă pe care Gabi Bădălău a plătit-o pentru sejurul cu Bianca în Maldive. Costă cât o garsonieră în București

12.01.2021 | 10:43
Exclusiv Suma fabuloasa pe care Gabi Badalau a platito pentru sejurul cu Bianca in Maldive Costa cat o garsoniera in Bucuresti
Bianca Drăgușanu, o nouă escapadă în Maldive. Este Gabi Bădălău alături de blondină? Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu are parte de clipe minunate alături de Gabi Bădălău, care face orice să o cucerească. Ultima nebunie din partea omului de afaceri este sejurul în Maldive, care a costat cât o garsonieră în București. FANATIK vine cu dezvăluiri despre cum își petrece diva zilele în Oceanul Indian și cât de mult o răsfață fostul soț al Claudiei Pătrășcanu.

După ce am dezvăluit în exclusivitate că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au plecat în Maldive, după seria de dezvăluiri cu începutul idilei de la munte, în Dubai și chiar primele imagini cu ei în Emirate, iată că venim cu noi exclusivități cu privire la relația de iubire dintre fosta prezentatoare Kanal D și noul iubit, un bărbat potent financiar care se pare că scoate din buzunar bani grei pentru a-i intra în grații blondei.

ADVERTISEMENT

Gabi Bădălău a plătit o sumă ireală pentru sejurul din Maldive

FANATIKa aflat din surse sigure că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au cazat într-o casă pe plajă, la malul Oceanului Indian, unde au la dispoziție tot luxul pe care și-l doresc. Noul iubit al divei face orice pentru a-i menține stilul de viață cu care deja s-a obișnuit de ani buni, vacanțele scumpe și ținutele de firmă sunt nelipsite din viața Biancăi Drăgușanu.

Așadar, cazați la resortul de lux Four Seasons, Gabi Bădălău a scos din buzunar nu mai puțin de 45.000 de mii euro pentru o săptămână de vis în Maldive, unde doar o masă costă, în acest resort, 600 de euro. Doar cazarea cu micul dejun inclus a costat 15.220 euro, iar pentru restul meselor Bădălău a scos alte zeci de mii de euro, căci a tratat-o pe Bianca Drăgușanu ca pe o regină, cumpărându-i șampanii de mii de euro și cine cu cele mai bune bucate.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu se bucură de răsărituri și apusuri mirifice, cum doar în filme vezi și își face somnul de frumusețe într-o suită Sunrise cu 2 dormitoare, amplasată deasupra apei. „ E atât de înnebunit după ea încât nu știe ce să-i mai facă să-i intre în grații. Nu a fost după nicio femeie așa. Bianca nu i-a făcut absolut nimic, lui i s-au aprins călcâiele dintr-o dată după ea, că ei se știu de prin oraș, acum că a prins-o singură. El aștepta de multă vreme momentul, însă Bianca era cu Bodi și înainte de el cu cine a mai fost. Până la urmă, uite că dorința i-a fost împlinită lui Gabi, să fie cu Bianca. E atât de îndrăgostit de ea încât îi spune că vrea să fie cu ea pentru totdeauna”, au declarat surse apropiate pentru FANATIK.

A fost căsătorită cu Alex Bodi și Victor Slav

Bianca Drăgușanu a avut relații de durată cu doi dintre cei mai doriți bărbați din showbiz: milionarul Alex Bodi și fostul prezentator tv Victor Slav. Cu cel din urmă are o fetiță, pe Sofia, iar cu Alex Bodi a avut parte de clipe memorabile în cele mai exclusiviste locații din lume. Cu tatăl fiicei sale a rămas în relații bune de prietenie, însă cu ultimul soț nu mai vorbește, după ce acesta și-a oficializat relația cu cea cu care ar fi înșelat-o pe Bianca în timpul mariajului, dar și relației de 3 ani.

ADVERTISEMENT

În prezent, Alex Bodi se află în arest la domiciliu, într-un dosar de proxenetism, trafic de persoane, droguri și minori. Alături de afacerist este chiar iubita sa, Daria Radionova. Din sursele FANATIK, apropiații spun că Alex Bodi nu ar fi vinovat de acuzațiile aduse de DIICOT și ar urma să fie eliberat în viitorul apropiat.