EXCLUSIV. Şumi a condus şedinţa tactică a echipei. Reacţia lui Coman

Claudiu Melinte   
in Stiri sportive
03/08/2016, 15:02
EXCLUSIV. Şumi a condus şedinţa tactică a echipei. Reacţia lui Coman

UPDATE 11.15/ Dănuţ Coman, preşedintele Astrei, a declarat că tehnicianul giurgiuvenilor, Marius Şumudică, nu o să stea pe bancă în partida retur dintre FC Copenhaga şi Astra.

“Şumudică e foarte abătut, foarte dezamăgit că nu poate antrena, nu poate sta lîngă echipă. Va veni la meci. Am discutat şi cu observatorul şi a zis că el poate sta pe bancă, din punctul lui de vedere. Nu riscăm însă nimic din moment ce forurile noastre au decis că e suspendat şi nu poate sta pe bancă.

Coman a vorbit şi despre plecarea lui Şumudică de la echipă: “Cum putem înlocui un antrenor care a luat titlul, a cucerit Supercupa şi a creat echipa asta? Va pleca doar dacă va decide el să ne părăsească, nu se pune problema schimbării lui”, a spus Coman.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Marius Şumudică pare decis să fie alături de elevii săi în partida retur cu FC Copenhaga, din preliminariile Ligii Campionilor. Tehnicianul campioanei Ligii 1 a profitat de răspunsul venit din partea UEFA şi a condus antrenamentele echipei în Danemarca.

“Este incredibil! Oficialii Astrei au vorbit cu observatorul german de la meci, care are peste 300 de partide în Liga Campionilor şi Europa League. A spus că a avut cazuri de acest gen şi i se transmitea dacă cineva este suspendat şi nu are voie pe banca echipei.

Dar de această dată nu apare nici o restricţie şi că pot lua loc pe bancă. La Astra nu a fost trecut nimeni suspendat. Nici jucător, nici conducător, nici antrenor. Iar UEFA nu greşeşte cu aşa ceva”, răbufnea Şumudică înainte de meciul tur din preliminariile Ligii Campionilor, cu FC Copenhaga.

Chiar dacă a anunţat că o să se deplaseze ca turist în Copenhaga, Şumudică a analizat starea de spirit din cadrul echipei şi a decis să conducă antrenamentele echipei, folosindu-se şi de răspunsul venit din partea oficialilor UEFA!

“Şumudică nu a vrut să rişte şi să evite eventualele pedepse, dar este nevoie de el. Antrenorul a simţit acest lucru, iar atmosfera la echipă s-a schimbat imediat cum a apărut. Este importantă prezenţa lui Şumi în cadrul echipei. I-a încurajat şi certat pe jucători, în funcţie de cum a evoluat fiecare în ultimele partide”, au dezvăluit sursele autorizate FANATIK.RO.

Decizia lui Şumi survine la o zi distanţă după ce FANATIK.RO a prezentat, în exclusivitate, detalii despre peripeţiile echipei Astra pe drumul către Copenhaga, evenimente ce au adus o stare de agitaţie în cadrul formaţiei campioană. (vezi detalii AICI)

Ştirea MOMENTULUI

Contre între Dinamo şi FCSB pentru transferul lui Nistor. “Ofertă de nerefuzat!”/ “Vom lupta cu Becali!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×