EXCLUSIV. Şumudică, DAT AFARĂ!? Astra, negocieri cu un alt RAPIDIST

Marian Popovici   
in Stiri sportive
30/07/2016, 00:05
EXCLUSIV. Şumudică, DAT AFARĂ!? Astra, negocieri cu un alt RAPIDIST GALERIE FOTO

Astra Giurgiu are un debut de sezon modest. Campioana a fost umilită la Giurgiu în prima etapă din Liga 1, 1-4 de Dinamo. În prima manşă din turul 3 al Ligii Campionilor, Astra a scos doar un egal, 1-1, pe teren propriu cu FC Copenahaga acasă şi scaunul lui Marius Şumudică se clatină serios. 

Meciul retur de la Copenhaga care va avea loc miercuri, de la ora 20:45, va fi hotărîtor pentru viitorul echipei. Principalul vizat e chiar antrenorul Marius Şumudică, care are mari şanse să fie sacrificat dacă echipa ratează calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor.

FANATIK.RO a aflat că oamenii din conducerea giurgiuvenilor caută deja soluţii pentru banca tehnică şi soluţiile nu sînt deloc puţine.

Edward Iordănescu e una dintre variantele giurgiuvenilor. Fostul antrenor al Pandurilor a fost la meciul din Liga Campionilor şi a avut deja cîteva contacte cu oficialii echipei.

Însă discuţiile sînt şi mai avansate cu Dan Alexa, care a fost contactat de conducătorii Astrei. Antrenorul Rapidului a sperat pînă în ultimul moment la salvarea echipei, însă formaţia din Giuleşti nu va evolua în prima ligă şi Alexa are cale liberă spre Astra.. FANATIK.RO a aflat că Dan Alexa şi-a dat un acord de principiu, iar în cazul în care Astra ratează calificarea după meciul de la Copenhaga, Alexa are mari şanse să preia echipa. 

Viitorul lui Marius Şumudică depinde în mare măsură de returul de la Copenhaga. Patronul echipei îi reproşează rezultatele slabe din acest debut de sezon, iar o eliminare timpurie din preliminariile Ligii ar fi o lovitură dură pentru club din toate punctele de vedere, mai ales din punct de vedere financiar.

Ştirea MOMENTULUI

Contre între Dinamo şi FCSB pentru transferul lui Nistor. “Ofertă de nerefuzat!”/ “Vom lupta cu Becali!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×