Fotbal intern

Pleacă în Franţa? 2 milioane € pentru VEDETA Astrei!

În ciuda parcursului nesatisfăcător din Europa League, Astra Giurgiu a arătat calitate în ultimele sezoane, mai mulţi jucători reuşind să stîrnească interesul echipelor din Occident. După...
10.11.2014 | 13:47
Pleaca in Franta 2 milioane E pentru VEDETA Astrei

În ciuda parcursului nesatisfăcător din Europa League, Astra Giurgiu a arătat calitate în ultimele sezoane, mai mulţi jucători reuşind să stîrnească interesul echipelor din Occident. După Valerică Găman, Constantin Budescu, Karim Yoda şi Yazalde Gomes Pinto, a venit rîndul unui alt jucător giurgiuvean să fie curtat pentru un transfer.

Reîntoarcerea lui Kehinde Fatai în România, la Astra, a fost de bun augur atît pentru jucător, cît şi pentru clubul din Giurgiu. După debutul exploziv avut în momentul întoarcerii de la Club Brugge, Fatai a primit o ofertă de milioane din Hexagon, din Ligue 1. “Rennes a insistat în vară pentru acontarea lui Kehinde Fatai, însă totul a căzut după ce patronul Astrei, Ioan Niculae, a refuzat să accepte oferta de 3 milioane euro venită pe adresa clubului. Rennes pregătise şi o ofertă bună pentru jucător, urma să cîşige aproximativ 40.000 euro pe lună”, au precizat, pentru FANATIK.RO, sursele din anturajul jucătorului.

Ţeapa lui Niculae! “A vrut mai mult!”

Negocierile au fost sistate însă de refuzul ferm al lui Ioan Niculae, finanţatorul Astrei sperînd, la vremea respectivă, că evoluţiile bune ale jucătorului de culoare vor aduce o ofertă mult mai bună pentru Fatai. “Atacantul de 24 de ani îşi dorea să plece în Franţa, Rennes avea acceptul jucătorului, dar Niculae a spus că nu îi dă drumul lui Fatai. În public, afirma că nu are nevoie de banii lor, dar el spera să obţină o ofertă mai bună pentru Fatai. Din păcate, evenimentele nu au decurs aşa cum şi-a dorit patronul” , au precizat apropiaţii lui Niculae.

fatai-630x400

Francezii au revenit! Oferă două milioane

Între timp, cele trei luni de la revenirea lui Fatai în România au schimbat situaţia jucătorului. Kehinde Fatai s-a accidentat, însă a intrat şi în colimatorul finanţatorului giurgiuvean, care l-a criticat pentru ultimele evoluţii. Cu toate acestea, impresionaţi de evoluţiile din trecut ale atacantului din Nigeria şi de calităţile native ale vîrfului de 24 de ani, oficialii francezi au revenit cu o ofertă pentru Fatai. Cu o altă sumă, conducerea lui Rennes oferind două milioane euro pentru atacantul Astrei. “Momentan, există o ofertă. Decizia aparţine domnului Niculae, nu putem să afirmăm dacă o să o accepte sau nu. Practic, destinul lui Fatai e în mîna lui Niculae”, au încheiat sursele FANATIK.RO.

Montanier, cunoştinţă veche a Astrei

Artizanul dorinţei lui Rennes este tehnicianul echipei din Hexagon, Philippe Montanier, care, în trecut, a dorit să îl înregimenteze în cadrul formaţiei şi pe Valerică Găman, unul dintre liderii formaţiei giurgiuvene. Totul a căzut însă, la fel ca în cazul lui Fatai, din cauza pretenţiilor financiare ale lui Ioan Niculae, patronul vicecampioanei dorind să se despartă de fundaşul de 25 de ani doar în schimbul unei sume care să nu scadă sub trei milioane euro.

56 milioane euro este valoarea jucătorilor aflaţi sub comanda lui Philippe Montainer

7 milioane euro este cota celui mai scump jucător din lotul lui Rennes, portarul Benoit Costil

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!