Stiri sportive

”VAMĂ” confirmă FANATIK: ”Îl vrem pe Costin Lazăr!”

UPDATE 20:30 / Viitorul preşedinte al Rapidului, Dinu Gheorghe, a confirmat FANATIK.RO în privinţa revenirii lui Costin Lazăr la clubul din Giuleşti....
20.11.2014 | 20:28
VAMA confirma FANATIK Il vrem pe Costin Lazar

UPDATE 20:30 / Viitorul preşedinte al Rapidului, Dinu Gheorghe, a confirmat FANATIK.RO în privinţa revenirii lui Costin Lazăr la clubul din Giuleşti.

”Dacă Rapid vrea să ajungă o mare echipă, aşa cum a fost, trebuie plecat de acolo, din vestiar. Ne gîndim la Daniel Niculae, la Costin Lazăr, chiar şi la Maftei. Rapidul trebuie să contruiască plecînd şi de la acest farmec al vieţii, de la jucătorii care au trăit acolo, care au simţit ceva acolo”, a spus Vamă.

“Lucrurile merg înainte în Giuleşti şi se aşează pe un drum bun. În cel mai scurt timp, Rapid va fi un club de invidiat. Jucătorii vor fi plătiţi şi pentru restul lunilor şi lucrurile vor intra în normalitate”. Declaraţia, care îi aparţine lui Dinu Gheorghe, a stîrnit bucurie în vestiarul alb-vişiniilor. Şi nu sînt deloc vorbe goale. Conform surselor FANATIK.RO, jucătorii sînt cu salariile la zi în acest sezon, iar în această săptămînă cei care au dus greul în liga secundă vor încasa restanţele după ce au acceptat să renunţe la 20 % din bani.

Lazăr, în capul listei

Cum problemele financiare sînt ca şi rezolvate, oficialii din Grant au început să întocmească lista cu achiziţii care să ajute Rapidul să se salveze de la retrogradare. Şi, conform surselor FANATIK.RO, în capul acesteia se află Costin Lazăr. Mijlocaşul este liber de contract din vară, cînd i-a expirat înţelegerea cu PAOK Salonic. Internaţionalul român a evoluat pentru Rapid cinci sezoane, în perioada 2006-2011, şi a fost unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti. Mai mult, Lazăr a şi fost căpitanul giuleştenilor, iar prestaţiile sale l-au transformat în cel mai bun mijlocaş defensiv al Ligii 1.

FOTBAL:RAPID BUCURESTI-PETROLUL PLOIESTI 5-0,CUPA ROMANIEI TIMISOREANA (21.09.10)

“Vin doar la Rapid!”

Contactat de FANATIK.RO, Lazăr a precizat că primordial pentru el este găsirea unui contract în străinătate, însă, în cazul în care nu-şi va găsi nimic, va reveni în Giuleşti. “Eu sînt liber de contract, dar mă antrenez zilnic şi sînt la punct cu pregătirea fizică. Mă aflu în Grecia, am şi copiii aici, la grădiniţă. Mi-aş dori să găsesc ceva tot în străinătate, dar dacă nu voi avea succes voi reveni în România. Bineînţeles, la Rapid, doar este echipa mea de suflet!”, a spus, pentru FANATIK.RO, Lazăr.

Pancu, încă un an în Giuleşti!

Daniel Pancu a fost motorul Rapidului în ultimele sezoane. Fostul internaţional a tras echipa după el, iar acest fapt nu a fost trecut cu vederea de conducerea din Giuleşti. Conform surselor FANATIK.RO, lui “Pancone” i se va propune prelungirea contractului scadent la vară cu încă un sezon. Atacantul s-a confesat apropiaţilor că se simte în formă şi că nu se gîndeşte să agaţe ghetele în cui în viitorul apropiat, deşi anul viitor va împlini 38 de ani.

pancone

145 partide a jucat Lazăr pentru Rapid şi a reuşit zece goluri

1.3 milioane de euro este cota lui Lazăr conform transfermarkt.de

Tags: