EXCLUSIV / Transfer FABULOS în Giuleşti: iau ATACANT de Primera

Răzvan Scarlat   
în Fotbal intern
20/03/2015, 19:07
EXCLUSIV / Transfer FABULOS în Giuleşti: iau ATACANT de Primera GALERIE FOTO

Rapid caută cu orice preţ să rămînă în primul eşalon fotbalistic şi în anul următor, motiv pentru care patronul Valerii Moraru vrea să îşi întărească lotul, pentru a se putea bate cu echipele din josul clasamentului la evitarea retrogradării. 

“Negociem cu un atacant, nu vă pot spune numele lui, aşteptăm luni răspunsul”, a declarat Valerii Moraru pentru FANATIK.RO. Conform surselor FANATIK.RO Moraru aşteaptă concretizarea mutării la Rapid a jucătorului Daniel Guiza, a cărui cota de piaţă ajunsese la 10.000.000 de euro, după transferul său în prima ligă din Turcia. – FOTO ÎN GALERIE FOTO SUS CLICK PE POZĂ

Guiza a evoluat ultima dată la Cerro Porteno, din Paraguay, formaţie cu care şi-a reziliat contractul în urmă cu o săptămînă. Atacantul a mai evoulat şi la Getafe, Fenerbahce şi Mallorca, fiind convocat la naţionala Spaniei la Campionatul European din 2008! 

Pe lîngă atacantul Daniel Guiza, rapidiştii sînt în negocieri şi cu un alt spaniol, Koke, ultima dată la North East United, formaţie din campionatul Indiei. Atacantul crescut de Malaga a început fotbalul la echipa mare a clubului şi a mai evoluat la echipe precum Rayo Vallecano, Olympique Marseille şi Sporting Lisabona. Koke, pe numele său complet Sergio Contreras Pardo, este liber de contract de la începutul acestui an.

500.000 de euro este valoarea lui Daniel Guiza

300.000 de euro este cota de piaţă a lui Kiko, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Închide ×