Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Suporterii Farului fac scut în fața lui Denis Alibec: “Echipa trebuie să tragă și pentru el. A arătat că are caracter!”. Video

Sorin Mihăilescu, lider al galeriei lui Farul, le-a cerut jucătorilor lui Gheorghe Hagi să joace și pentru Denis Alibec în meciul cu FCSB.
19.05.2023 | 12:45
Exclusiv Suporterii Farului fac scut in fata lui Denis Alibec Echipa trebuie sa traga si pentru el A aratat ca are caracter Video
Exclusiv. Suporterii Farului fac scut în fața lui Denis Alibec Echipa trebuie să tragă și pentru el. A arătat că are caracter!. Video
ADVERTISEMENT

Farul își poate adjudeca titlul în SuperLiga în cazul unei victorii cu FCSB, în etapa a 9-a din play-off, partidă programată duminică. La Constanța s-a sunat mobilizarea generală, iar fanii fac eforturi uriașe pentru a-și asigura bilete la meci. Denis Alibec este marele absent din trupa lui Gheorghe Hagi.

Liderul galeriei Farul Constanța le cere jucătorilor lui Gheorghe Hagi să lupte și pentru Denis Alibec: “Ne-a dus tot campionatul ăsta în spate”

Sorin Mihăilescu, liderul galeriei Farul Constanța, i-a criticat vehement pe cei care l-au pus la zid pe Denis Alibec pentru eliminarea din partida Universitatea Craiova – Farul 1-1. Ba mai mult, le cere tuturor jucătorilor lui Gheorghe Hagi să lupte pentru golgheterul echipei. În direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Sorin Mihăilescu a explicat că Alibec și-a arătat caracterul pe parcursul întregului sezon.

ADVERTISEMENT

“Va trebui să se lupte și pentru Denis (n.r. – Alibec). Ne-a dus tot campionatul ăsta în spate, a fost motorul. Că degeaba ai niște copii foarte buni cum îl aveam pe Pitu care a plecat. A intrat Mazilu în locul lui, a dat randament. Eu zic că toată echipa s-a bazat pe experiența și pe felul de a fi al lui Alibec.

Să dăm în Alibec ar fi prostesc și inutil. Sper ca echipa să tragă și pentru Denis la meciul ăsta. Noi credem că Denis după gafa pe care a făcut-o va trebui să arate tuturor că a fost doar o greșeală de moment și a tras ca un nebun. Sacrificii la antrenament, sacrificii la meciuri.

ADVERTISEMENT

Sorin Mihăilescu spune că Denis Alibec ar trebui să rămână la Farul după gestul necugetat din meciul de la Craiova: “Să arate tuturor cine este”

Și-a scos dracul din el, avea momente când nu dădea randament pentru că era cu gândul în alte părți. Acum s-a axat numai pe echipă. Și dacă a făcut anul ăsta așa multe pentru echipă trebuie să rămână ca să arate tuturor cine este. Caracter sigur are, anul ăsta ne-a arătat-o”, a explicat Sorin Mihăilescu, lider al galeriei Farul Constanța, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. VIDEO

Denis Alibec a primit o suspendare de două etape după cartonașul roșu încasat în partida Universitatea Craiova – Farul 1-1. Chiar înaintea pauzei, atacantul lui Gheorghe Hagi l-a lovit pe Vlădoiu cu cotul în cap și a fost eliminat de arbitrul Andrei Chivulete. Astfel, Alibec nu mai joacă în acest sezon, în partidele cu FCSB și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Farul – FCSB, meciul care îi poate aduce un nou titlu lui Gheorghe Hagi, este programat duminică, de la ora 21:00, la Ovidiu. În cazul în care va reuși să se impună, Farul devine matematic campioană în SuperLiga. Totul ar urma să se decidă în ultima etapă în cazul în care FCSB câștigă sau face egal.

Farul Constanța va fi campioana acestui sezon din SuperLiga dacă duminică va învinge pe FCSB la Ovidiu

Cu două etape rămase de disputat, Farul păstrează un avans de un punct în fața celor de la FCSB. În cazul în care Farul – FCSB se termină la egalitate, atunci constănțenii ar avea nevoie de victorie în ultima etapă, cu CFR Cluj, pentru a lua titlul. Dacă FCSB câștigă la Ovidiu, Farul mai poate lua titlul doar dacă se impune la Cluj, iar echipa lui Gigi Becali nu bate Rapid în ultima rundă.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT