Sport

EXCLUSIV / Surpriză pentru Rădoi! Scapă Steaua de COŞMAR? “Posibil”

Scandalul dintre căpitanul lui ASA Târgu Mureş, Gabi Mureşan, şi tehnicianul formaţiei ardelene, Vasile Miriuţă, după înfrîngerea din preliminariile Europa League, cu Saint Etienne (0-3), a...
03.08.2015 | 17:47
EXCLUSIV  Surpriza pentru Radoi Scapa Steaua de COSMAR Posibil
ADVERTISEMENT

Scandalul dintre căpitanul lui ASA Târgu Mureş, Gabi Mureşan, şi tehnicianul formaţiei ardelene, Vasile Miriuţă, după înfrîngerea din preliminariile Europa League, cu Saint Etienne (0-3), a creat o ruptură între cele două persoane. Însă doar temporar, liderul de pe teren al vicecampioanei dezvăluind că a avut o discuţie personală cu antrenorul lui ASA, în urma căreia conflictul s-a încheiat.

Gabi Mureşan s-a destăinuit pentru FANATIK.RO la patru zile distanţă după ce reacţiile sale la adresa tacticii gîndite de Vasile Miriuţă au confirmat situaţia explozivă din cadrul echipei ardelene.

ADVERTISEMENT

ANUNTUL UEFA DIN URMA CU CATEVA MINUTE DESPRE PARTIZAN – STEAUA!!!

“Am abordat greşit meciul, deşi am jucat cu cinci mijlocaşi. Nu am reuşit să-i blocăm şi toate golurile au venit din zona centrală. Normal că m-a incomodat poziţia avansată în care am fost nevoit să joc, dar am încercat să-mi fac treaba cît mai bine. Cum am spus, nu am reuşit să ne apărăm, că pînă la urmă de aceea am jucat cu cinci mijlocaşi, că să facem faza defensivă bine, dar adversarii au avut foarte multe ocazii.

Orice jucător este nervos atunci cînd este înlocuit. Cît despre conflict, eu n-am conflict cu nimeni, eu sînt jucător, el este antrenor, e exact problema lui că m-a schimbat”, declara, la finalul partidei cu echipa din Hexagon, Mureşan.

ADVERTISEMENT

Scos din lot de Miriuţă! “A fost decizia lui”

Chiar dacă divergenţele au continuat şi în campionat, Gabi Mureşan nefiind inclus în lot de Miriuţă pentru meciul cu CS U Craiova, căpitanul lui ASA Târgu Mureş consideră conflictul ca fiind stins.

AROGANTA MAXIMA A SARBILOR!!! ANUNTUL DE ULTIMA ORA CARE VA STARNI FURIA FANILOR STELEI INAINTE DE MARELE MECI DE LA BELGRAD!!!

“Nu am jucat pentru că antrenorul aşa a decis, nu am avut nici o problemă medicală! Însă am avut o discuţie, amîndoi ne-am cerut scuze şi consider că neînţelegerile au fost rezolvate. Am reacţionat la cald, aşa se întîmplă cînd un jucător pune suflet în ceea ce face”, a precizat mijlocaşul actualului lider al Ligii 1.

ADVERTISEMENT

Mai prinde meciul cu Steaua? “Nu ştiu dacă rămîn la ASA!”

După ce FANATIK.RO a dezvăluit în exclusivitate că DNA a blocat conturile formaţiei ardelene, mai mulţi jucători urmînd să se despartă de ASA, Gabi Mureşan a rămas ferm pe poziţii şi a spus că nu părăseşte lotul vicecampioanei. Coşmarul Stelei din sezonul trecut şi-a schimbat radical opinia şi nu ştie dacă va mai conduce, din teren, formaţia ardeleană către o nouă victorie contra campioanei, Steaua, pe 15 august, în meciul din etapa a 7-a.

“Mai este timp pentru un transfer pînă în septembrie. Nu mai ştiu dacă o să rămîn, e posibil să mă transfer. Se poate orice! Dar ce este cel mai important e faptul că în prezent lucrurile sunt în regulă şi îmi doresc să joc”, a încheiat Mureşan.

ADVERTISEMENT