Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. “Te-a sunat nea Puiu, sigur!”. Hohote de râs la Fanatik SuperLiga după o replică a lui Dănuț Lupu: “Incredibil”. Video

Discuția despre echipa națională a României care i-a avut protagoniști pe specialiștii Fanatik SuperLiga a stârnit hohote de râs în platoul emisiunii.
31.03.2023 | 11:25
Exclusiv Tea sunat nea Puiu sigur Hohote de ras la Fanatik SuperLiga dupa o replica a lui Danut Lupu Incredibil Video
Hohote de râs în platoul emisiunii Fanatik SuperLiga. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

România a debutat cu dreptul în preliminariile Euro 2024. „Tricolorii” și-au îndeplinit obiectivul după primele două meciuri și au câștigat cu Andorra (2-0) și Belarus (2-1) și au acumulat șase puncte. Laudele lui Dănuț Lupu pentru selecționata lui Edi Iordănescu au fost urmate de hohote de râs în platoul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

Dănuț Lupu, laude pentru naționala României după primele două meciuri din preliminariile Euro 2024: „Mai bine joci prost și câștigi”

Dănuț Lupu s-a aflat într-un schimb de replici de la distanță cu Gheorghe Hagi, dar și cu Florin Prunea, foști componenți ai „Generației de Aur”. În cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, fostul fotbalist de la Rapid și Dinamo și-a echilibrat discursul și a lăudat echipa națională pregătită de Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Important este că am reușit să obținem cele 6 puncte. Eu mi-aș dori să jucăm așa. Mai prost în repriza a doua, dar să reușim să strângem puncte ca să ne calificăm. Până la urmă, dacă jucăm frumos și pierdem, mai bine joci prost și câștigi. (n.r. vreun remarcat?) Edi”, a spus Dănuț Lupu, la FANATIK SUPERLIGA.

Răspunsul lui Dănuț Lupu a fost urmată de replica lui Robert Niță, care a stârnit hohote de râs în platoul emisiunii. „Te-a sunat nea Puiu. Cred că ai răspuns la telefon dinspre Bulevardul Ghencea. Ori ai vorbit cu Gică?”, a spus Robert Niță.

ADVERTISEMENT

Hohote de râs în platoul FANATIK SUPERLIGA: „Sigur te-a sunat cineva”

Dănuț Lupu și-a continuat discursul echilibrat și a mărturisit că se așteaptă la o victorie a României și în următorul meci din preliminariile Euro 2024. „Tricolorii” întâlnesc Kosovo pe 16 iunie în deplasare. Team-managerul lui CS Dinamo a precizat că naționala lui Edi Iordănescu are nevoie și de dezbateri pozitive, declarație care l-a făcut din nou pe Robert Niță să reacționeze.

„O să vezi că în Kosovo o să avem 1-0 la pauză. O să jucăm mai prost în repriza a doua, dar luăm trei puncte și venim acasă. La cum joacă echipa națională la ora actuală are nevoie și de discuții pozitive, nu doar discuții negative. Până la urmă au luat șase puncte.

ADVERTISEMENT

Ne-am atins obiectivul. Într-adevăr un joc mai slab în repriza a doua. Dacă făceam egal cu Belarus, atunci ce mai zicea? Avem șase puncte din șase, nu trebuie să-i lăudăm? O să vedeți că o să câștigăm și cu Kosovo”, a mai spus Dănuț Lupu. „Sigur te-a sunat cineva. Stau și mă uit. Chiar e Lupu?”, a fost replica savuroasă a lui Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA.

„Era circul de pe lume”

România a tremurat pe finalul meciului cu Belarus, scor 2-1 pe Arena Națională. Deși au avut o primă repriză foarte bună, „tricolorii” au redus motoarele în a doua parte a meciului și i-au permis naționalei pregătite de Kondratyev să reintre în joc.

ADVERTISEMENT

Era circul de pe lume”, a fost replica Ioanei Cosma, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, dacă meciul de la București dintre România și Belarus s-ar fi terminat egal. Adrian Ilie este de părere că România se află la același nivel cu Kosovo, în ciuda egalului cu Andorra al naționalei lui Alain Giresse.

„Eu cred că suntem la același nivel, chiar dacă ei au făcut egal cu Andorra. O să fie un meci echilibrat, dar m-aș bucura să luăm trei puncte cu Kosovo și să pierdem în Elveția. Lăsăm Kosovo la distanță mare și vine și meciul de acasă cu ei cu un egal ai putea să te califici”, a fost analiza lui Adrian Ilie.

Fanatik SuperLiga, de luni până vineri de la 10:30, este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT