Sport

Exclusiv. Theo Rose pregătește un manifest muzical pe 8 Martie: „Sistemul ăsta nu ne unește, ne desparte”

04.03.2021 | 10:42
Exclusiv Theo Rose pregateste un manifest muzical pe 8 Martie Sistemul asta nu ne uneste ne desparte
ADVERTISEMENT

Theo Rose pregătește o super-lansare pe 8 Martie, chiar de Ziua Femeii, iar despre noul ei proiect muzical a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK.

Cântăreața a pregătit o surpriză emoționantă, o melodie cu un mesaj puternic pentru toate mamele din Româna care au dovedit că sunt adevărate supraviețuitoare în a-și crește copiii.

ADVERTISEMENT

Theo ne-a povestit că a gândit această melodie ca un manifest, ca un omagiu adus femeilor care au plecat peste hotare pentru un trai mai bun pentru familia lor, pentru a le asigura copiilor un viitor demn.

Theo Rose a pregătit o melodie dedicată mamelor care luptă din greu în Diaspora pentru familiile lor

Melodia pe care o va scoate pe data de 8 Martie este în colaborare cu cântărețul What s Up, cu care a mai cântat de altfel și a avut succes.

ADVERTISEMENT

„Vine de 8 Martie melodia cu What s Up. Este ca un manifest. Multe mame sunt plecate și este dedicată lor, femeilor din Diaspora. Sistemul ăsta nu ne unește, ne desparte. O să fie o melodie puternică”, ne-a declarat în exclusivitate artista.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil Celebrities” are tot mai mult succes în muzică, iar piesele sale ajung repede în trending pe Youtube.

ADVERTISEMENT

În ultima perioadă, Theo Rose a abordat un stil muzical destul de diferit față de cel cu care s-a lansat, colaborând inclusiv cu maneliști, căci artista este destul de cameleonică din punct de vedere muzical, iar stilul balcanic o prinde foarte bine.

Nu exclude participarea la Eurovision pe viitor

Olteanca a făcut furori cu prestațiile sale scenice, iar prima apariție de anvergură la televizor s-a produs înainte de show-ul de modă de la Kanal D, în emisiunea „Te cunosc de undeva” în urmă cu câțiva ani, unde a urcat pe podium, nereușind să câștige în fața lui Liviu Teodorescu.

ADVERTISEMENT

Artista are mari planuri de viitor și nu exclude ca în următorii ani să participe inclusiv la Eurovision, concurs unde ar fi dispusă să dea totul, după cum a declarat tânăra pentru FANATIK, în urma laudelor pe care le-a primit de la Mihai Trăistariu.

 

ADVERTISEMENT
Tags: