Fotbal intern

Thiess: “Există un singur vânzător la Dinamo şi nu e în Vitan Bârzeşti”

22.04.2018 | 11:53
Thiess Exista un singur vanzator la Dinamo si nu e in Vitan Barzesti

Sâmbătă seară, GSP a anunţat că Dinamo are un nou posibil cumpărător! FANATIK.RO a aflat în exclusivitate că ar putea fi vorba despre agentul de jucători israelian Pini Zahavi (VEZI ALTE DETALII).

“Cumpărătorul lui Negoiţă” ar dori să achiziţioneze minimum 51% din Dinamo iar patronul de la Rin să rămână şi el acţionar minoritar. Mai mult, oamenii lui Negoiţă au anunţat că nu-i mai interesează varianta şeicului miliardar Abdul Jabbar Al Sayegh, adus de omul de afaceri Adrian Thiess. FANATIK.RO l-a contactat pe Thiess, pentru a comenta această schimbare neaşteptată de macaz, dinspre actualul boss al lui Dinamo.

Thiess: “Eu ştiu exact cine va vinde Dinamo”

Domnule Thiess, sunteţi la curent cu ultimele informaţii, a căzut varianta şeicului adus de dumneavoastră?

– La Dinamo există un singur vânzător, repet, un singur vânzător real, şi acela nu e în Vitan Bârzeşti. Este vorba despre domnul Nicolae Badea! Eu am dorit o înţelegere tripartită, şi cu domnul Negoiţă, să fie toată lumea mulţumită. Înţeleg că nu mai este posibilă… Nu este o necesitate, vom discuta cu proprietarul real, domnul Badea, şi vom merge mai departe pe ce v-am anunţat.

Sunteţi puţin dezamăgit de ce se întâmplă.

– Eu m-am comportat ca la carte şi nu pot să accept acest gen de fonfleuri. Ăsta e ori amatorism, ori rea-voinţă. Mai ales că nu înţeleg, noi avem un non disclosure agreement cu societatea domnului Negoiţă, nu pricep cum putea negocia şi cu alţii atât timp cât noi nu am închis discuţiile, auditul, şi situaţia ofertei în general, indiferent dacă era acceptată sau nu. În fine, astea sunt românisme! Eu ştiu exact ce am de făcut şi mai ales cu cine. Dar într-o societate civilizată, normală, nu se procedează aşa. Probabil, nu avem cultura şi respectul negocierii.

Bun, şi la ce să ne aşteptăm în viitor?

– Vom vedea ce ne aduce săptămâna viitoare, sper ca lucrurile să revină la normal. Eu cred că după o perioadă catastrofală, în care a trebuit să trăiască poate cele mai negre momente din istoria sa, va veni şi soarele la Dinamo. Sunt convins că urmează numai lucruri bune pentru acest club şi pentru fanii săi fantastici. Eu ştiu exact cine poate vinde Dinamo. Este persoana cu care am discutat încă de la început. Suporterii să stea liniştiţi, totul se va termina cu happy-end pentru acest brand fantastic al României.