Reghe a făcut primul SUPER-TRANSFER al Stelei în 2014!

Mircea Dominte   
în Fotbal intern
21/03/2014, 13:20
Reghe a făcut primul SUPER-TRANSFER al Stelei în 2014! GALERIE FOTO

Steaua a început deja procesul de întărire pentru sezonul viitor. Cum primul transfer a fost deja făcut şi anunţat în exclusivitate de FANATIK.RO, este vorba despre trecerea lui Alexandru Toşca de la Viitorul în Ghencea începînd cu pauza dintre sezoane, oficialii roş-albaştrilor lucrează acum la o nouă mutare. Aceasta are rolul de a fortifica mijlocul terenului, acolo unde a rămas un gol după plecarea fostului căpitan, Alexandru Bourceanu, la Trabzonspor. Mai exact, steliştii ţintesc aducerea lui Paul Anton, fotbalist la Pandurii Tîrgu Jiu, care are exact caracteristicile lui Alex.

Sănmărtean l-a amînat pe Anton

Mijlocaşul a fost dorit insistent şi imediat după ce Bourceanu a fost cedat în Turcia, motiv pentru care s-au purtat discuţii avansate cu oficialii Pandurilor. Cum însă şefii echipei din Gorj au tărăgănat mult timp negocierile, iar între timp la Steaua a ajuns Lucian Sănmărtean, Reghecampf a decis ca fostul vasluian să preia poziţia pe teren pe care o avea Alexandru Bourceanu, astfel că aducerea lui Paul Anton s-a amînat. Discuţiile s-au reluat şi şansele ca fotbalistul să îmbrace tricoul roş-albastru din vară sînt foarte mari.

rpressport.ro rpressport.ro

Reghe l-a antrenat la Bistriţa

Totul a fost gîndit de staff-ul tehnic în contextul în care tehnicianul din Ghencea are de gînd să-l avanseze pe Sănmărtean în linia mediană, caz în care va rămîne un loc liber lîngă Pintilii. Chiar dacă în lotul Stelei există deja fotbalişti care pot acoperi postul de închizător, precum Prepeliţă, Filip, Răduţ sau Neagu, tehnicianul campioanei consideră că Paul Anton are un profil asemănător cu al fostului căpitan Bourceanu, motiv pentru care transferul lui Anton este imperativ necesar. Reghecampf l-a mai antrenat pe Anton şi pe vremea în care se afla pe banca Gloriei Bistriţa, în sezonul 2010 – 2011.

32 de partide a jucat Paul Anton pentru Pandurii în acest sezon, dintre care 10 în Liga Europa, competiţie în care a reuşit şi o pasă de gol

74 de meciuri şi cinci goluri are Paul Anton în Liga 1 în tricourile Bistriţei şi a Pandurilor

Închide ×