Fotbal intern

STEAUA. Becali confirmă FANATIK: “Fundaşul grec nu vrea să vină!”

STEAUA. Update / FANATIK.RO a oferit primele declaraţii ale lui Dimitrios Chatziisaias în legătură cu un viitor transfer la Steaua, iar grecul refuza orice contact cu trupa antrenată de...
21.07.2016 | 11:49
STEAUA Becali confirma FANATIK Fundasul grec nu vrea sa vina
ADVERTISEMENT

STEAUA. Update / FANATIK.RO a oferit primele declaraţii ale lui Dimitrios Chatziisaias în legătură cu un viitor transfer la Steaua, iar grecul refuza orice contact cu trupa antrenată de Laurenţiu Reghecampf.

STEAUA. Gigi Becali, finanţatorul Stelei, a confirmat informaţia oferită în EXCLUSIVITATE de FANATIK.RO. “Fundaşul de la PAOK care trebuia să-l înlocuiască pe Varela nu vrea să vină. Am negociat şi nu vrea!”, a spus Becali.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Update / Transferul lui Dimitrios Chatziisaias la Steaua a intrat în impas. FANATIK.RO oferit în EXCLUSIVITATE declaraţia fundaşului dorit de  Gigi Becali în legătură cu un viitor transfer la vicecampioana României – vezi mai jos detalii-, dar oficialii lui PAOK fac presiuni ca fotbalistul să accepte schimbul cu Varela.

Conform ultimelor informaţii obţinute de FANATIK.RO, Dimitrios Chatziisaias a revenit cu PAOK din cantonamentul programat de oficialii greci în Olanda, iar imediat după ce a ajuns în Salonic a purtat o discuţie de 20 de minute cu Lubos Michel, preşedintele lui PAOK, dar şi cu Vladan Ivic, antrenorul formaţiei din Grecia, în ceea ce priveşte viitorul său. Chatziisaias le-a transmis oficialilor echipei că nu îşi doreşte să meargă la Steaua, lucru declarat de fundaş şi pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Oficialii lui PAOK fac tot posibilul să-l convingă pe Dimitrios Chatziisaias să accepte transferul la Steaua, iar aceştia vor mai discuta zilele viitoare cu fotbalistul în vîrstă de 24 de ani.

…………………………………………………………….

STEAUA. Vicecampioana României a ajuns la un acord pentru transferul lui Fernando Varela la PAOK Salonic, iar Gigi Becali ar urma să intre în posesia sumei de 1.500.000 de euro, dar şi un fotbalist din lotul grecilor.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Deşi oficialii formaţiei antrenate de Laurenţiu Reghecampf îşi doreau să îl transfere pe Erik Sabo, un mijlocaş slovac, acesta a ales să meargă la Beitar Ierusalim.

STEAUA. Becali: “Ne-am înţeles!”

STEAUA. Astfel, “roş-albaştrii” au avut de ales între un atacant şi un fundaş din lotul lui PAOK, iar Gigi Becali şi staff-ul tehnic al Stelei au decis ca Dimitrios Chatziisaias să fie fotbalistul care să îl înlocuiască pe Fernando Varela.

ADVERTISEMENT

“Cei de la PAOK mi-au dat un fundaş central. Are 24 de ani şi 1.90 şi ceva. Eu mă bucur că e o afacere bună, mi-au spus că ei au dat un milion şi jumătate de euro pe el. Ne-am înţeles la salariul fotbalistului. E totul rezolvat”, a spus Becali. (Vezi mai multe detalii)

STEAUA. Jucătorul neagă: “Nu vreau să merg acolo!”

STEAUA. Deşi Becali a anunţat că a ajuns la un acord cu Dimitrios Chatziisaias, FANATIK.RO a luat legătura cu fundaşul în vîrstă de 24 de ani, iar lucrurile nu decurg aşa cum şi-a plănuit Becali. După ce Erik Sabo a refuzat să meargă la vicecampioana României, Chatziisaias nici nu se gîndeşte să lase PAOK pentru Steaua. “Nu merg la Steaua! E adevărat că am vorbit despre salariu, dar nu merg! Nu vreau. Repet….nu merg acolo”, a spus Chatziisaias.

800.000 de euro este cota lui Dimitrios, conform transfermarkt.com

10 meciuri şi un gol are Dimitrios, conform transfermarkt.com

ADVERTISEMENT