Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. “Tipic pentru jucătorul român!”. Posibila revenire a lui Rareș Ilie la Rapid, criticată la Fanatik SuperLiga. Video

Rareş Ilie ar putea reveni la Rapid în această vară. Cazul a fost analizat la FANATIK SUPERLIGA, iar invitaţii consideră că ar fi un pas înapoi pentru fotbalist.
04.05.2023 | 11:33
Exclusiv Tipic pentru jucatorul roman Posibila revenire a lui Rares Ilie la Rapid criticata la Fanatik SuperLiga Video
Exclusiv. Tipic pentru jucătorul român!. Posibila revenire a lui Rareș Ilie la Rapid, criticată la Fanatik SuperLiga. Video
ADVERTISEMENT

Rareş Ilie a plecat în vara anului trecut cu surle şi trâmbiţe de la Rapid la Nice pentru 5 milioane de euro. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani nu a rupt gura târgului şi ar putea să se întoarcă în România după doar un an.

“Tipic pentru jucătorul român!”. Posibila revenire a lui Rareș Ilie la Rapid, criticată la Fanatik SuperLiga

Invitaţii Ioanei Cosma de la FANATIK SUPERLIGA l-au criticat pe jucător pentru acest parcurs, spunând că revenirea în ţară după doar un an în străinătate ar fi un mare pas înapoi pentru el, dar nu şi pentru club:

ADVERTISEMENT

“Economic este foarte rentabil. A început bine cu Favre acolo, la Nice. Apoi nu a mai făcut, a mers în Israel şi acum vine înapoi. Pentru Rapid este foarte bine, pentru el ca impact cu fotbalul occidental nu mai este la fel de bine.

Este clasica revenire. Andrei Ivan, Florin Gardoş la un moment dat, dar el a stat mai mult. Rareş se întoarce într-un an. Tipic”, a spus Alin Buzărin.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Florin Manea: “Mulţi, când dau de greu, ridică mâna. Vor acasă”

Impresarul Florin Manea consideră că Rapidul intră în lupta la titlu cu Rareş Ilie în echipă, dar pentru fotbalist nu este bine faptul că a rezistat doar câteva luni în străinătate:

“Tipic pentru jucătorul român. Mulţi, când dau de greu, ridică mâna. Vor acasă. În loc să te antrenezi mai tare, să dai mai mult din tine, să încerci. Nu te place un antrenor, doi, trei, dar se mai schimbă. 

ADVERTISEMENT

Nu joci la Nice, te duci la o echipă din liga a doua din Franţa, a doua ligă din Italia, nu din România. Rapid se va bate la titlu cu Rareş Ilie, el va fi eligibil şi pe postul Under-21. Nu ştiu câţi jucători “under” sunt de valoarea lui Rareş Ilie”, a spus Manea.

Gardoş: “Am plecat din Anglia şi sâmbătă m-am trezit cu telefon de la antrenorul secund, că trebuie să mă prezint la meci”

Florin Gardoş este unul dintre jucătorii care au făcut acest traseu fotbalistic în Occident şi a povestit un episod care a rupt complet relaţiile cu antrenorul de atunci al lui Southampton, Claude Puel:

ADVERTISEMENT

Mai este o chestie aici pe care am simţit-o eu. Eşti dorit de un antrenor şi când se schimbă, gata. Nu ştiu, nu pot să înţeleg. Eu am avut cu Claude Puel… am simţit că nu este în regulă ceva.

A fost o situaţie ciudată. N-am făcut parte din lotul echipei pentru meciul din Premier League. Având zile libere, am plecat din Anglia şi sâmbătă m-am trezit cu telefon de la antrenorul secund, că trebuie să mă prezint la meci. N-aveam cum, că eram plecat.

Când ne-am întors, ne-a spus că ne batem joc de clubul ăsta, trebuia să fiu acolo. A vrut să mă amendeze cu 20.000 de lire. Dar am făcut apel. Am mers în faţa şefilor, am explicat şi nu m-a mai amendat. Dar cu el n-am mai avut nicio tangenţă”, a declarat Gardoş.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT
"Sunt uimit că soția mea poate ieși singură pe stradă". Un tânăr din Guatemala, surprins de ce a descoperit în România
Imaginile cu Radu Drăgușin, după ce a primit un verdict greu de digerat....
Imaginile cu Radu Drăgușin, după ce a primit un verdict greu de digerat. Englezii l-au caracterizat într-un singur cuvânt
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată...
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată a natalității. De ce le este frică femeilor să devină mame
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
FOTO Austriecii de la Strabag pregătesc în România prima inaugurare importantă din 2024...
FOTO Austriecii de la Strabag pregătesc în România prima inaugurare importantă din 2024 pe infrastructura rutieră
Decizie definitivă în
Decizie definitivă în "duelul eclerurilor". Cine a câştigat procesul dintre Jamila şi Laura Laurenţiu
Tehnica simplă de respirație pentru liniștire. Cele două cuvinte pronunțate la inspirare-expirare
Tehnica simplă de respirație pentru liniștire. Cele două cuvinte pronunțate la inspirare-expirare
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care...
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care a omorât-o pe Melis, în Grădina Botanică
Ce cuplu a câștigat show-ul Power Couple de la Antena 1. Nimeni nu...
Ce cuplu a câștigat show-ul Power Couple de la Antena 1. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Survivor All Stars. Cătălin Moroșanu, remunerat cu zeci de mii de euro după...
Survivor All Stars. Cătălin Moroșanu, remunerat cu zeci de mii de euro după eliminare
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe...
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe internet! FOTO
Gestul emoționant făcut de Isabela la doar câteva zile după ce și-a pierdut...
Gestul emoționant făcut de Isabela la doar câteva zile după ce și-a pierdut bunica. Oana a plâns de bucurie: Mama sigur a auzit-o!
Godină și Cioroianu, contre dure în cazul Șercan: „Un dobitoc care lucrează vremelnic...
Godină și Cioroianu, contre dure în cazul Șercan: „Un dobitoc care lucrează vremelnic acolo”
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume