Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Culisele scandalului dintre Peluza Sud, Gogoașă și familia Mititelu. ”Are probleme psihice! Galeria nu știe cum să scape de el”. Video

Adrian Mititelu jr a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre scandalul care există la FC U Craiova între familia sa și Peluza Sud condusă de Andrei Preda, supranumit Gogoașă.
03.03.2023 | 15:30
Exclusiv Culisele scandalului dintre Peluza Sud Gogoasa si familia Mititelu Are probleme psihice Galeria nu stie cum sa scape de el Video
Adrian Mititelu jr a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre scandalul care există la FC U Craiova între familia sa și Peluza Sud condusă de Andrei Preda, supranumit Gogoașă. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Conflictul dintre patronul Adrian Mititelu și suporterii echipei FC U Craiova grupați în Peluza Sud a escaladat și a dus la întreruperea definitivă a meciului cu Sepsi, pierdut de olteni la ”masa verde”, scor 0-3.

Adrian Mititelu jr, explicații pentru scandalul cu Peluza Sud și Gogoașă

Invitat special în cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Adrian Mititelu jr a atins și subiectul scandalului dintre familia sa și fanii din Peluza Sud conduși de Andrei Preda, alias Gogoașă.

ADVERTISEMENT

”Așa e la Craiova. Întotdeauna la Craiova suporterii au fost foarte vocali, au încercat să ia decizii în club, să facă presiuni, șantaje. Nu știu dacă s-a dorit răul sau din dorința de prea mult bine au făcut rău.

Chiar dacă au fost alături de echipă din Liga 4, ei nu știu ce înseamnă să conduci un club de fotbal, să bagi bani din buzunarul tău, să iei decizii care pot fi vitale. E ușor să spui din gură ‘bă, nu a jucat bine ăla, trebuia să joace ăla, nu e bun antrenorul ăla, trebuia să fie altul, de ce nu-l aduci pe ăla’.

ADVERTISEMENT

La Craiova, și în România în general, la victorie faci nuntă și la înfrângere faci în înmormântare. Ne-am obișnuit cu lucrurile acestea. Să zicem că iei campionatul acum după 30 și ceva de ani, iar anul următor ești pe locul 6, s-a terminat, nu ești bun de nimic”, a declarat Mititelu jr.

VEZI VIDEO MAI JOS

Gogoașă nu mai e dorit în Peluza Sud

Fiul patronului de la FC U Craiova a avut un discurs agresiv la adresa lui Andrei Preda și consideră că scandalul în care i-a implicat pe toți membrii Peluzei Sud nu este deloc unul benefic pentru suporteri.

ADVERTISEMENT

”De multe ori adevărul e undeva la mijloc, dar noi am avut mereu intențiile cele mai bune. Acest idiot (n.r. – Andrei Preda, supranumit Gogoașă), scuză-mi termenul, se erijează în șeful galeriei. Șeful galeriei este Sorin Chipeșu, nu este Andrei Preda.

Acest om cu probleme psihice se erijează în șeful galeriei, dar galeria nu știe cum să scape de el mai repede, pentru că și-au dat seama că încearcă să-i atragă într-un război pe care îl are el personal cu tatăl meu.

ADVERTISEMENT

Am auzit că au avut un mic conflict între ei acolo la meciul cu Mioveni. Numai ei au de suferit pentru că inclusiv jucătorii nu s-au mai dus să-i salute după meci când au văzut că se luaseră la bătaie între ei. Este o nebuloasă, echipa merge atât de bine ca niciodată, iar tu stai să înjuri, să afișezi bannere cu mine.

El face multe lucruri fără ca ceilalți membri să știe de ele. A atras Peluza Sud în acest război personal, însă acest lucru va mai dura puțin. Toți membrii galeriei își vor da seama că sunt niște pioni în războiul lui cu tatăl meu”, a spus el, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Andrei Preda nu va mai primi niciun ban de la familia Mititelu

Adrian Mititelu jr a dezvăluit că Andrei Preda i-a atacat familia, nu numai pe el și pe tatăl său, și a avut un mesaj pentru ceilalți membri ai Peluzei Sud să se delimeteze de șeful de galerie.

”Echipa are șanse la play-off, a recuperat atâtea puncte, joacă extraordinar, are perspective extraordinare pentru sezonul viitor și pentru etapele care au mai rămas, și tu pentru ce ai nevoie de acest război? Pentru ce motiv vociferezi? Ce s-a întâmplat?

Este exclus să-și mai primească avantajele care le avea de la noi. Este o creație a tatălui meu acest băiat și nu vreau să mai vorbesc mult despre el că îi dau importanță și asta își dorește. El niciodată cât mai trăiesc eu pe această lume nu va mai primi un leu de la familia Mititelu. Niciodată.

Și dacă are ceva să-mi spună, să o facă în față, nu pe Facebook, pe rețelele de socializare, dacă e atât de ultras și de mare făptaș. El o atacă pe sora mea, pe mama mea, pe nepoții mei.

Este un teribilist închipuit care are câteva dosare penale pentru că a bătut niște copii de 14-15 ani din Peluza Nord de la CSU Craiova pentru a-și câștiga notorietate în rândul Peluzei Sud și în Craiova, însă se întâlnește munte cu munte, darămite om cu om.

Bineînțeles că avem nevoie de galeria aia adevărată. Și Peluza Sud în multe momente a fost benefică și a adus multe bucurii acestui club. Ne-am identificat unii cu alții, însă aceste injurii aberante, continue și asidue la adresa familiei mele trebuie să înceteze. Dacă nu încetează, nicio problemă, avem și noi armele necesare pentru a-i combate”, a încheiat Mititelu jr, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT