Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. „Trăim în România!”. Marcel Pușcaș s-a „crucit” când a aflat că FCU Craiova 1948 e ca și calificată la barajul pentru cupele europene. Video

Marcel Pușcaș, președintele lui FC U Craiova 1948, e indignat de situația în care se află echipa sa și trage un semnal de alarmă.
01.05.2023 | 10:43
Exclusiv Traim in Romania Marcel Puscas sa crucit cand a aflat ca FCU Craiova 1948 e ca si calificata la barajul pentru cupele europene Video
Exclusiv. Trăim în România!. Marcel Pușcaș s-a crucit când a aflat că FCU Craiova 1948 e ca și calificat la barajul pentru cupele europene. Video
ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș a comentat faptul că FC U Craiova e aproape calificată la barajul decisiv pentru cupele europene, deoarece Petrolul și Hermannstadt nu au licență. Oficialul a comentat subiectul la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Marcel Pușcaș, despre situația hilară din SuperLiga: „Dacă urăsc ceva în fotbal, sunt predicțiile”

Moderatorul Horia Ivanovici a adus în discuție în cadrul emisiunii situația ciudată din play-out-ul SuperLiga: „Felicitări pentru calificarea la barajul de cupe europene! Bineînțeles, tu o să vii să-mi spui că mai sunt trei meciuri și nu știu ce. Eu cred că s-a cam terminat. Voi sunteți pe primul loc din play-out cu 31 de puncte, Petrolul cu 31, Hermannstadt 27, Botoșani 27. Eu cred că victoria Petrolului din minutul 96 v-a trimis la barajul de cupele europene”.

ADVERTISEMENT

VIDEO AICI

Botoșaniul pare ieșită din cărți, iar Petrolul și Hermannstadt, echipele care ar putea termina pe 7 sau pe 8, unul dintre locuri fiind al vostru în proporție de 90% în momentul de față, nu au licență de Europa. Dacă voi terminați pe 7 și Petrolul rămâne pe 8, nu se mai dispută barajul și vă duceți direct la meciul cu locul 3 sau 4, dar Sepsi e favorită în finală, deci probabil cu locul trei”.

Marcel Pușcaș rămâne însă cu picioarele pe pământ: „Dacă urăsc ceva în fotbal, fiind de atâția ani angrenat în activitatea asta, sunt predicțiile. Nu mă pot abține să spun că încă nu e sigur. Tu spui 90%, dar pe mine mă interesează ăilalți 10%. să nu se întâmple. Altfel aș fi suporter, n-aș fi conducătorul unui club. De-aia nu-mi place să vorbesc înainte de meci, nu-mi plac festivismele, declarațiile înainte meci și lucrurile care pot deturna atenția”.

ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș, atac la FRF și LPF: „S-a plătit o sumă de 100.000 de euro și nu s-a rezolvat mai nimic”

Chiar dacă Petrolul și Hermannstadt nu pot participa în cupele europene, Marcel Pușcaș ia în calcul orice scenariu posibil: „Știu că nu au licență. Trăim în România și se poate întâmpla orice. Mă mir că s-a ajuns la un asemenea nivel”.

Președintele lui FC U Craiova 1948 critică dur FRF și LPF și consideră că formatul Cupei României e un eșec: „În cazul Cupei României iar trăim niște lucruri total anapoda. După marile declarații de schimbare ale sistemului competițional, pentru care s-a plătit o sumă de 100.000 de euro unei firme, nu s-a rezolvat mai nimic. Nu sunt mai mulți telespectatori sau spectatori. Ajungi în semifinale în care nicio echipă nu are licența pentru cupele europene”.

ADVERTISEMENT

Pușcaș consideră că ar fi trebuit să ajungă în semifinale doar echipele care au licență pentru cupele europene:  „Se putea aplica același principiu ca în Ligă. Lasă pe alții să participe dacă nu ai dreptul. Puteam să ne calificăm noi în locul celor de la Universitatea Cluj. Mie mi-e drag clubul ăsta, a fost echipa copilăriei mele, ar putea să câștige un trofeu dar nu are finalitate sportivă.

Stai cu o cupă în mână și te uiți la ea, în loc să joci într-o cupă europeană, să aduci o echipă la Cluj, să mai iei 300.000 de euro. Mai bine lăsau pe cineva care avea licență. Trebuie să pui la luptă două echipe care te pot reprezenta undeva. Așa ce faci? De ce mai joci Cupa României?”. 

ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948, aproape de cea mai mare performanță din era Mititelu: „Am demonstrat că suntem cea mai bună echipă din play-out”

Marcel Pușcaș a explicat ce ar înseamna pentru FC U Craiova 1948 calificarea în cupele europene: „Ar fi o bună performanță, pentru că de ani buni s-a mai întâmplat acest lucru. Cel mai bun rezultat de când a preluat Adrian Mititelu a fost locul șapte. A fost o șansă bună să se ajungă în cupele europene, dar s-a pierdut în ultima etapă.

Ideea e că în foarte multe meciuri am demonstrat că suntem cam cea mai bună echipă din play-out și dacă vrei îți iau bob cu bob, fiecare jucător. Trebuie să demonstrăm că merităm acest lucru”.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT