Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Transferul care aruncă Oltenia în aer. Anunțul lui Adrian Mititelu jr: ”Poate fi vândut la CS Universitatea”. Video

Adrian Mititelu jr a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că toți jucătorii de la FC U Craiova sunt transferabili și nu a negat faptul că ar vinde chiar și la rivala Universitatea.
03.03.2023 | 21:17
Exclusiv Transferul care arunca Oltenia in aer Anuntul lui Adrian Mititelu jr Poate fi vandut la CS Universitatea Video
Adrian Mititelu jr a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că toți jucătorii de la FC U Craiova sunt transferabili și nu a negat faptul că ar vinde chiar și la rivala Universitatea. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai curtați jucători de la formația patronată de familia Mititelu este mijlocașul Juan Bauza. Argentinianul a fost dorit în mai multe rânduri de Gigi Becali la FCSB, dar de fiecare dată mutarea nu s-a realizat.

Adrian Mititelu jr vorbește despre un posbil transfer al lui Juan Bauza la rivala Universitatea Craiova

În cadrul celei mai noi ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Adrian Mititelu jr a mărturisit că FC U Craiova va vinde jucători la orice formație plătește prețul corect, chiar și la rivala Universitatea.

ADVERTISEMENT

”Nu contează unde vindem. Dacă sună acum CSU (n.r. – Universitatea Craiova) și prețul este corect vindem. Chiar și pe Bauza. Ne raportăm la timpurile actuale, nu mai facem greșelile pe care le-am făcut în trecut.

Atunci am greșit cu Costea. A fost un cumul de evenimente negative care a culminat cu dezafilierea aceea nenorocită. Tata l-a apreciat foarte mult pe Florin Costea, era ca și copilul lui atunci”, a declarat Mititelu jr.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Bahassa, jucătorul preferat de la FC U Craiova

Deși consideră că Juan Bauza este un fotbalist extrem de talentat, fiul patronului de la FC U Craiova a dezvăluit că jucătorul său preferat este francezul Yassine Bahassa, pe care îl consideră cel mai bun din SuperLiga.

”Consideră că prestăm cel mai bun fotbal, mai ales când primul 11 este complet și nu ne lipsesc jucători. Bauza este feblețea tatălui meu asumată public. Mie îmi place foarte mult de Bahassa.

ADVERTISEMENT

Și Bauza este un jucător care l-am remarcat din primul meci la Miercurea Ciuc, însă Bahassa este un jucător foarte, foarte, foarte tehnic. Eu cred că nu a avut SuperLiga în istorie un asemenea jucător tehnic. Nu am văzut driblinguri cum face Bahassa.

Îmi place și Radu Negru, fundașul dreapta, pe care l-am observat și i-am urmărit întreaga ascensiune. La 23 de ani a ajuns din Liga 4 în SuperLiga, este minunat și mă bucur pentru el. Cred că va ajunge la naționala României într-o bună zi.

ADVERTISEMENT

Mie îmi place foarte mult și de Sekou Sidibe. E adevărat că nu a avut prea multe șanse anul acesta, deși a înscris trei goluri în prima parte a campionatului, dar sper să prindă ușor, ușor.

E foarte greu să joace pentru că sunt aceste extreme foarte bune, Baeten și Bahassa, însă dacă vom vinde unul dintre jucători în vara asta probabil că la anul va avea și el un sezon foarte bun”, a spus Adrian Mititelu jr, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Cea mai bună veste a începutului de primăvară! Fanatik SuperLiga, emisiunea celor mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE de la ora 10:30 pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT