Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. ”Tunurile” pe Dan Petrescu după eliminarea CFR-ului din Cupa României: ”La ce echipă a băgat, era normal să nu câștige!”. Video

CFR Cluj a fost eliminată în semifinalele Cupei României, iar analiștii FANATIK SUPERLIGA consideră că principalul vinovat este Dan Petrescu.
27.04.2023 | 12:20
Exclusiv Tunurile pe Dan Petrescu dupa eliminarea CFRului din Cupa Romaniei La ce echipa a bagat era normal sa nu castige Video
Exclusiv. Tunurile pe Dan Petrescu după eliminarea CFR-ului din Cupa României La ce echipă a băgat, era normal să nu câștige!. Video
ADVERTISEMENT

Campioana României a fost zdrobită de Sepsi la Sfântu Gheorghe, scor 0-3, într-o partidă în care a avut o evoluție dezastruoasă. Pe lângă cele trei goluri încasate, Andrei Burcă a fost eliminat, iar covăsnenii au ratat și două penalty-uri.

Eliminarea CFR-ului din Cupa României, pusă în cârca lui Dan Petrescu

În cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, invitații Ioanei Cosma au analizat eliminarea rușinoasă a celor de la CFR Cluj din Cupa României și cu toții sunt de acord că vina îi aparține antrenorului Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

”Îi urez multă baftă lui Mircea Rednic, dar să bată Neluțu Sabău. Eu sunt fan Neluțu și mi-aș dori să câștige U Cluj. În ceea ce privește meciul de aseară, cred că e o problemă pentru că pe nicio echipă de tradiție din fotbalul românesc nu o mai interesează Cupa României.

La ce echipă a băgat Dan Petrescu, era normal să nu câștige meciul. Câți titulari au fost aseară în primul 11? Pentru Burcă a fost meci de vacanță”, a declarat fostul internațional Dănuț Lupu.

ADVERTISEMENT

”Pe mine mă suprinde că Sepsi ajunge din nou în finală. Cealaltă semifinală, U Cluj – UTA, mi se pare surprinzătoare. Din granzi, Rapidul care și-a propus Cupa să nu fie acolo, FCSB, nici Farul, Craiovele.

O să țin cu Sepsi pentru Cristiano Bergodi, pentru că altfel nu am nicio afinitate cu nimeni. Mi se pare așa finala Cupei… Dacă se califică și UTA care e la retrogradare…”, a spus și impresarul Florin Manea.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Pasa proastă a lui Dan Petrescu se răsfrânge la echipă

Analistul Dan Chilom s-a arătat dezamăgit la FANATIK SUPERLIGA de faptul că în finala Cupei României nu mai poate avea loc derby-ul Clujului dintre CFR și Universitatea, dar consideră meritată calificarea celor de la Sepsi.

”Nu mai avem cum să avem o finală CFR – U Cluj. Dacă avem de pierdut ceva, poate fi asta o pierdere. CFR Cluj care ia incredibil trei goluri, care n-a luat de foarte multe meciuri atâtea goluri, care a început să ia goluri din faze fixe și care nu marchează.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu este într-o pasă proastă prelungită, dar încă cu șanse la titlu. Chiar dacă sunt patru puncte, mai sunt șanse la acest campionat. Mi-aș fi dorit pe undeva să văd o finală CFR – U Cluj, dacă U Cluj ar fi trecut de UTA, dar Sepsi a fost echipa mai bună.

A fost echipa care a survolat terenul din toate punctele de vedere și i-a surclasat pe cei de la CFR care nu au avut nicio legătură cu echipa din sezoanele trecute, poate doar echipamentul și antrenorul. În rest, nicio treabă. Fără istoric.

Dacă se califică UTA, tot respectul pentru suporterii din Arad, dar singurul meci care ar fi făcut pe undeva audiență în această Cupă, cu acest sistem hilar, ar fi fost CFR – U Cluj, din aceste patru”, a afirmat Chilom.

Următoarele două etape, decisive pentru CFR în lupta la titlu

Antrenorul Ciprian Panait s-a arătat dezamăgit de prestația avută de CFR Cluj în semifinala de la Sfântu Gheorghe și nu crede că echipa antrenată de Dan Petrescu își mai poate îndeplini obiectivele în acest sezon.

”Eu am fost dezamăgit pentru că vorbim de un club mare, un club care a demonstrat în ultimii ani și care a mers pe aceeași filosofie care le-a adus succes. Din punctul meu de vedere ca antrenor spun că nu mai au forța să-și îndeplinească obiectivele.

Dacă vor mai avea șanse la campionat vom vedea în următoarele două etape. Chiar dacă Dan Petrescu a construit un lot pe aceeași filosofie, cu jucători mari, luptători, se vaită că a jucat 57 de meciuri. Ori în 57 de meciuri cu lotul pe care l-ai construit ar trebui să ai niște minute echilibrate, cel puțin la anumiți jucători care reprezintă cheia echipei.

De aceea nu dau foarte multe circumstanțe acestor motive: ‘am fost obosiți’, ‘am jucat 57 de meciuri’. Pe de altă parte, Sepsi este o echipă bună cu un antrenor bun, serios, care nu apleacă urechea în stânga și în dreapta cum se obișnuiește și care își face treaba 100%”, a precizat Panait, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

S-a încheiat un ciclu la CFR Cluj

”După Farul, Sepsi este echipa cea mai educată, cea mai antrenată. Eu tot timpul am de învățat câmd mă uit la Farul și la echipele antrenate de Bergodi. Nu mă cunosc personal cu Bergodi, nu am party prix-uri sau afinități, dar e o echipă de la care pot învăța.

Sepsi nu mă surprinde că a ajuns în finală, mă surprinde că CFR a început să dea rateuri cu aceeași filosofie care în ultimii cinci ani le-a adus succes. Este un proverb în fotbal: ‘când ai ajuns în vârf și e mai greu să te menții, e cazul să mai schimbi ceva’.

Sunt cinci ani în care ei au mers pe aceeași filosofie, în aceeași direcție, cu aceeași jucători, cu aceleași principii, iar lumea se schimbă, cei din jurul lor învață. Nu pot să spun că ceilalți au devenit mai buni, dar experiența își spune cuvântul. Cred că la CFR s-a cam încheiat un ciclu”, a concluzionat Ciprian Panait.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT