Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. „Ultimul glonț!”. Retragerea lui Gigi Becali de la FCSB, doar o strategie? „O să ne spună că a vorbit cu Dumnezeu”. Video

Horia Ivanovici nu crede că Gigi Becali (64 de ani) vorbește serios despre retragere. Care e strategia patronului de la FCSB.
27.04.2023 | 08:57
Exclusiv Ultimul glont Retragerea lui Gigi Becali de la FCSB doar o strategie O sa ne spuna ca a vorbit cu Dumnezeu Video
Exclusiv. Ultimul glonte!. Retragerea lui Gigi Becali de la FCSB, doar o strategie O să ne spună că a vorbit cu Dumnezeu. Video
ADVERTISEMENT

Trâmbițata retragere a lui Gigi Becali de la FCSB a fost analizată la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Ce spune jurnalistul despre declarațiile patronului.

Gigi Becali nu e luat în serios de Horia Ivanovici: „N-a fost decât o uriașă strategie”

Gigi Becali a anunțat că FCSB e de vânzare, însă jurnalistul e convins că patronul FCSB nu vrea să renunțe la jucăria lui preferată: „Eu nu cred că Gigi Becali se va retrage de la FCSB. Eu cred că totul n-a fost decât o uriașă strategie pusă la cale de Gigi Becali cu Meme Stoica. Cred că e ultimul glonete tras în încercarea de a câștiga titlul de campion în acest sezon”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA știe că Gigi Becali nu va renunța la FCSB: „Am mai multe argumente în acest sens. Cred că a vrut să producă o mișcare tectonică și să încerce dacă vreți o ultimă tentativă disperată să pună presiune pe arbitri, pe echipa și jucătorii lui.

I-am urmărit cu atenție conferința de presă. Vrea să lase acțiunile la cineva din familie. Ce să facă Meme Stoica fără banii lui Gigi Becali? I-a și spus noul președinte al Consiliului de Administrație”.

ADVERTISEMENT

„Gigi Becali și-a tras ultimul glonț când trebuia”

Jurnalistul consideră că Gigi Becali a recurs la un gest disperat, menit să provoace un șoc de proporții: „A fost doar o strategie și și-a tras ultimul glonț atunci când trebuia, cu cinci meciuri înainte de final, când încă mai putea să spere că poate să zguduie barca asta a fotbalului românesc și să mai obțină ceva avantaje, pentru că apoi nu mai sunt meciuri.. 

Nu îl văd la orgoliul lui să iasă din fotbal și eu cred că fotbalul românesc e mai sărac. A avut dreptate în multe privințe, dar cred că a spus-o și la supărare. Eu cred că Gigi Becali, prin nebunia lui, prin banii pe care îi bagă, aduce ceva competitiv și un farmec în fotbalul românesc. Mă îndoiesc că el va pleca. Repet, a încercat o strategie. 

ADVERTISEMENT

Mesajul ăsta că o vinde, domne ce face cu echipa… Cred că în câteva zile o să avem un Gigi Becali mai liniștit. O să mai spună că a vorbit cu Dumnezeu și i-a spus să meargă cu paloșul sus mai departe și să lupte împotriva dușmanilor”.

Cui vrea să lase Gigi Becali acțiunile FCSB

Tot în cadrul emisiunii, Cristi Coste a dezvăluit cui vrea Gigi Becali să cedeze FCSB: „Multă presiune care se pune pe FCSB se pune din cauza lui Gigi Becali. Cred că și-a dat și el seama. A vorbit de fetele lui și aceasta e prima opțiune. Alexandra Becali e cea pe care va insista să o treacă în acțiuni.

ADVERTISEMENT

Dacă nu va fi trecută în acte, al doilea nume pe care îl ia în calcul e cel al lui Vasea Geambazi, care se ocupă acum de academie. Cei doi se înțeleg, chiar dacă s-au mai răcit relațiile, Vasi rămâne parte din familie”.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT