Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Ultrașii FCSB, gest mitocănesc la adresa lui Florinel Coman la finalul meciului Farul – FCSB 3-2: “Îmi cer scuze! Eu vedeam meciul de afară”. Video

Gheorghe Mustață i-a cerut scuze public lui Florinel Coman, după ce galeriia FCSB l-a înjurat pe el și pe ceilalți jucători la finalul meciului cu Farul.
22.05.2023 | 16:55
Exclusiv Ultrasii FCSB gest mitocanesc la adresa lui Florinel Coman la finalul meciului Farul  FCSB 32 Imi cer scuze Eu vedeam meciul de afara Video
Exclusiv. Ultrașii FCSB, gest mitocănesc la adresa lui Florinel Coman la finalul meciului Farul - FCSB 3-2 Îmi cer scuze! Eu vedeam meciul de afară. Video
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, n-a putut să treacă peste faptul că ultrașii l-au înjurat pe cel mai bun jucător, Florinel Coman, dar și pe coechipierii săi.

Gheorghe Mustață nu înțelege cum FCSB a putut să rateze titlul: „Nu-mi trecea prin cap că mai se poate întâmpla ceva”

Liderul galeriei FCSB nu poate accepta că echipa a ratat din nou titlul: „Normal, suporterii sunt supărați, sunt necăjiți. Să conduci cu 2-0, este un lucru la care nici nu poți să te gândești. Nici nu-mi trecea prin cap la 2-0 că mai se poate întâmpla ceva și că nu ies la joc să le mai dea încă una și încă una. 

ADVERTISEMENT

Acuma nu mai vreau să ocolesc pe nimeni, nu mai vreau să arătăm că… Noi indiferent de situație vom fi alături de echipă”, a spus Gheorghe Mustață, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Mustață a trimis un mesaj clar către jucătorii FCSB: „Dar nu știu cum să spun: experiența își spune cuvântul! Personalitatea, autoritatea de fotbalist este grea. Atunci, în momentul în care te vezi cu 2-0 și nu știi să-ți gestionezi situația, îmi pare rău s-o spun: asta e valoarea!”.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață, scuze publice pentru Florinel Coman: „Pe toți i-au înjurat, nu numai pe el”

Galeria FCSB l-a înjurat pe Florinel Coman în moment în care a fost schimbat și la finalul meciului, alături de ceilalți jucători ai lui Elias Charalambous: „Îmi pare foarte rău și vreau să-mi cer scuze în numele tuturor suporterilor, față de Florinel Coman. O parte a suporterilor a avut o atitudine față de Florinel Coman pe care cred că n-o merita.

Eu în numele suporterilor îmi cer scuze față de Florinel. Atitudinea suporterilor la 3-2, când l-a scos pe Florinel. Au început să înjure și nu merita el acest lucru. Eu am văzut meciul de-afară și nu eram acolo, altfel nu permiteam să se întâmple lucrul ăsta. Pe toți i-au înjurat, nu numai pe Florinel Coman”. 

ADVERTISEMENT

Ultrașilor le-a părut rău apoi că s-au comportat astfel, dar au dat vina pe dezamăgirea și tensiunea momentului ratării unui nou titlu: „Când ne-am strâns să plecăm acasă la sfârșitul meciului, băieții au spus: ‘Domne, ne pare rău, dar a fost furia aia de moment’. La golul de 3-2 la greșeala lui Cristea, s-a creat o explozie, o ură, nu știu ce să mai zic”.

Liderul Peluzei Nord acuză: „Nu mi-a plăcut atitudinea în teren a unor jucători”

Gheorghe Mustață anunță însă că galeria îi va susține în continuare și a explicat ce l-a deranjat la jucători: „Nu-i nimic, mergem înainte și suntem alături de echipă, nu se pune problema să nu încurajăm echipa, cum până acum i-am ridicat, i-am lăudat.

ADVERTISEMENT

Nu mi-a plăcut atitudinea în teren a unor jucători. În afară de Coman care e în formă și l-am văzut cu toții că s-a dăruit, nu știu ce se întâmplă. Dawa face niște greșeli, toată lumea… Adică sunt niște greșeli repetate”.

VIDEO MAI JOS: 

Mustață știe de ce FCSB ratează titluri pe bandă rulantă: „Nu vreau să vorbesc acum la cald și să jignesc sau să fac. Nu știu să gestioneze situații de genul ăsta. Încearcă să înveți să fii fotbalist, pentru că numai fotbaliștii mari gestionează asemenea scoruri, când ultima etapă era a ta și ai fost la mâna ta până acuma. 

Nu vreau să-i critic, nu atât de puternic cât ar trebui. În afară de Florinel și Șut, care s-a rupt acolo la jumate să țină echipa…Cam asta e. Sper să înțeleagă și Florinel că oamenii au fost furioși. El e călit, știe despre ce e vorba, iar eu în numele Peluzei Nord, încă o dată îi cer scuze”. 

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT