Revista FANATIK

EXCLUSIV! Un dinamovist acuză: „E lipsă de respect ceea ce face Gigi Becali când critică fotbaliştii la TV” Numai în revista FANATIK!

25.03.2019 | 14:15
EXCLUSIV! Un dinamovist acuză: „E lipsă de respect ceea ce face Gigi Becali când critică fotbaliştii la TV” Numai în revista FANATIK!
EXCLUSIV! Un dinamovist acuză. „E lipsă de respect ceea ce face Gigi Becali când critică fotbaliştii la TV” Numai în revista FANATIK!

În cel mai negru sezon al existenței sale, Dinamo este la numai două puncte de locul de baraj. Mircea Rednic a venit pe cai mari, ca speranțe ale suporterilor, și a cam… descălecat. A chimbat lotul, schimbă echipa, deocamdată rezultatele se lasă așteptate. Nu a dus „haita” în play-off, nici nu a promis așa ceva, dar toată suflarea alb-roșie a visat imposibilul, iar în play-out în niciun caz nu defilează. Și, totuși, „haita” din „Ștefan cel Mare” respiră speranță…

EXCLUSIV! Un dinamovist acuză: „E lipsă de respect ceea ce face Gigi Becali când critică fotbaliştii la TV” Numai în revista FANATIK!

A împlinit 27 de ani pe 28 februarie, a venit la începutul lui noiembrie în probe, a semnat pe 14 noiembrie un contract pentru un an și jumătate şi acum este considerat cel mai reuşit transfer al lui Mircea Rednic de la întoarcerea sa la Dinamo. A jucat 12 meciuri, a marcat 8 goluri. Este una dintre speranțele „câinilor” pentru zile, și meciuri, mai bune.

FANATIK s-a întâlnit cu Mattia Montini într-un centru comercial din zona de nord a Bucureştiului. Îmbrăcat bine şi punctual, atacantul italian a vorbit deschis în dialogul de peste o oră despre copilărie, perioada fascinantă de la Roma, greutăţile carierei, transferul la Dinamo şi planurile de viitor.

De ce a plâns italianul Mattia Montini când a semnat cu Dinamo poți afla numai din revista FANATIK din martie! Plus alte „gânduri” ale atacantului italian
De ce a plâns italianul Mattia Montini când a semnat cu Dinamo poți afla numai din revista FANATIK din martie!

Ce mai poți citi în numărul din martie al revistei FANATIK

Din numărul pe martie al revistei FANATIK mai poți afla ce lovitură pregătește mogulul media Adrian Sârbu pe piața TV, ce proiect UEFA „îngroapă” efectiv echipele noastre în anonimat și le împinge spre periferia fotbalului european, cum au pierdut 12.000.000 de euro marile rivale Steaua/FCSB și Dinamo, ce „jumătăți” feminine ale fotbaliștilor din Liga 1 Betano se „bat” la titlu sau ce „scenariu de groază” o poate scoate pe Simona Halep din primele 50 de locuri ale clasamentului WTA!

Revista FANATIK din martie dezvăluie planul prin care mogulul media Adrian Sârbu vrea să revină în forță în televiziune. Online, nu onair au pe cablu!
Revista FANATIK din martie dezvăluie planul prin care mogulul media Adrian Sârbu vrea să revină în forță în televiziune

Nu uita: a apărut un nou număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România! Un nou pachet de atracție: 72 de pagini la doar 6 lei! 48 de pagini revista FANATIK din martie plus 24 de pagini cu tot ce vrei să știi despre Programul play-off / play-out din Liga I Betano! Revistă și supliment la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă o mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri