Carousel hot news

CELEBAN e la o semnătură de Betis! Cluburile s-au înţeles!

Vasluienii au reuşit să dea o lovitură importantă pe piaţa transferurilor! Fundaşul Piotr Celeban care în trecut a fost pe lista roş-albaştrilor, dorit de Laurenţiu Reghecampf, se află în...
31.01.2014 | 16:31
CELEBAN e la o semnătură de Betis! Cluburile s-au înţeles!
Piotr Celeban, Tiberiu Serediuc

Vasluienii au reuşit să dea o lovitură importantă pe piaţa transferurilor! Fundaşul Piotr Celeban care în trecut a fost pe lista roş-albaştrilor, dorit de Laurenţiu Reghecampf, se află în discuţii avansate cu Betis Sevilla. În cursul zilei de ieri, conducerea clubului vasluian a ajuns la o înţelegere cu formaţia care în acest moment ocupă ultimul loc în Primera Division.

Internaţionalul polonez urmează să bată palma cu Betis Sevilla: “Noi ne-am înţeles cu Betis, sîntem de acord cu ce oferă ei, acum urmează ca şi Celeban să se înţeleagă cu Betis. Însă, şansele ca acest transfer să se rezolve sînt foarte mari. E un tren important pentru jucător, mai ales că el are şi 28 de ani. O să-i fie mai greu să ajungă să evolueze împotriva lui Real Madrid sau Barcelona dacă nu acceptă acum această ofertă”, au dezvăluit surse din cadrul clubului vasluian pentru FANATIK.RO.

Cine este Betis Sevilla? Formaţia condusă de Gabriel Humberto Calderon ocupă ultimul loc în Primera Division, acumulînd după 21 de etape doar 11 puncte! Au a doua cea mai slabă din campionat, cu 47 de goluri primite, reuşind să cîştige doar două meciuri în acest sezon.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri