Sport

EXCLUSIV. Un miliardar rus, la Rapid?! “Mă duc să discut cu el!”

Rapid ar putea fi salvat! Daniel Pancu este decis să se implice personal şi să aducă un investitor în Giuleşti. Fostul atacant de legendă al alb-vişiniilor vrea să poarte o discuţie în...
15.11.2016 | 00:01

Rapid ar putea fi salvat! Daniel Pancu este decis să se implice personal şi să aducă un investitor în Giuleşti. Fostul atacant de legendă al alb-vişiniilor vrea să poarte o discuţie în acest sens Ramzan Ahmatovici Kadîrov, preşedintele Ceceniei şi patronul formaţiei Terek Groznîi.

“Aş fi mers şi eu la partida dintre România şi Rusia, special pentru a mă întîlni cu Ramzan Kadîrov. Este fratele meu şi cel mai puternic şi tare om pe care l-am cunoscut. Este un exemplu adevărat pentru ceea ce înseamnă bărbăţia. Dar, din păcate, dura pînă primeam viza şi nu mai prindeam partida.

Dar o să-mi fac timp în perioada următoare să mă duc la Groznîi. Vreau să discut cu el despre Rapid. Vreau să salvăm acest club. O să fac tot posibilul să-l conving să vină la Rapid. Este un om fantastic, am o relaţie extraordinară cu el. Trebuie să salvăm Rapidul şi voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a-l convinge”, a spus Pancu, în exclusivitate, pentru FANATIK.RO.

“Nu mă asociez cu nici un Rapid din Liga a 5-a pînă nu se decide unde este palmaresul!”

În prezent, SC FC Rapid SA se află în faliment. O decizie finală urmează să fie dată de instanţă pe 14 decembrie. Între timp, două echipe s-au înscris în Liga a 5-a şi se doresc continuatoarele Rapidului.

“Pe mine mă interesează unde este palmaresul. Pînă atunci, nu îmi voi asocia numele cu nici una. Să fie clar!”, a spus Pancu pentru FANATIK.RO.

Cine este Ramzan Ahmatovici Kadîrov

Născut pe 5 octombrie 1976 în localitatea Ţentoroi-Iurt, districtul Gudermesski, fosta Republică Autonomă Sovietică Socialistă Ceceno-Inguşă, Ramzan Kadîrov este un om politic de origine cecenă, membru al Biroului Consiliului Suprem al Partidului “Rusia Unită”, preşedinte al Republicii Cecenia din februarie 2007. Este fiul primului preşedinte al Republicii Cecenia, Ahmad Kadîrov. Este, de asemenea, patronul formaţiei Terek Groznîi.

4 miliarde de dolari este averea lui Ramzan Kadîrov