Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Un nou coșmar îi va urmări pe roș-albaștri: “Farul a devenit pentru FCSB un Middlesbrough intern! Hagi a fost Maccarone!” Video

Jurnalistul Andrei Vochin a asemuit coșmarul trăit de FCSB la Ovidiu cu ceea ce s-a întâmplat pentru aceeași echipă în 2006, la Middlesbrough.
23.05.2023 | 13:10
Exclusiv Un nou cosmar ii va urmari pe rosalbastri Farul a devenit pentru FCSB un Middlesbrough intern Hagi a fost Maccarone Video
Exclusiv. Un nou coșmar care o va urmări pe FCSB Farul, Middlesbrough intern, Hagi a fost Maccarone!. Video
ADVERTISEMENT

FCSB a trăit un coșmar la Ovidiu, unde a condus cu 2-0, dar în cele din urmă a fost învinsă de Farul, scor 2-3. Acest rezultat a adus titlul pentru echipa lui Gheorghe Hagi, în vreme ce Gigi Becali trebuie să se mulțumească din nou cu titlul de vicecampion. Jurnalistul Andrei Vochin și-a amintit de un alt meci de uitat pentru FCSB.

Andrei Vochin și-a amintit de dezastrul de la Middlesbrough după ce FCSB a fost învinsă de Farul deși a avut 2-0 după 18 minute: “S-a întâmplat la fel”

Andrei Vochin a explicat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că Farul – FCSB i-a amintit, în special prin desfășurarea scorului, de dezastrul trăit de FCSB pe terenul lui Middlesbrough. În semifinalele Cupei UEFA, în 2006, FCSB se impusese acasă, scor 1-0, dar a pierdut 4-2 în Anglia, după ce a condus 2-0.

ADVERTISEMENT

Massimo Maccarone, autorul unei “duble”, inclusiv golul din minutul 89, care a decis soarta calificării, a fost eroul de pe Riverside. Andrei Vochin nu a găsit un jucător ca fiind corespondent al italianului, dar consideră că eroul Farului a fost chiar Gheorghe Hagi, prin deciziile tactice de senzație pe care le-a luat.

Mi-am adus aminte că s-a întâmplat tot lor la Middlesbrough. Atunci s-a întâmplat la fel. A fost 2-0, a fost 2-1 la pauză. La fel au stat lucrurile, acolo a fost altceva. Acolo nu exista o bancă să te ajute la momentul ăla. Aveau și doi jucători suspendați (n.r. – Bănel Nicoliță și Sorin Paraschiv).

ADVERTISEMENT

Maccarone a fost eroul lui Middlesbrough, în vreme ce Farul l-a avut pe bancă pe omul care a adus titlul: “La Farul, Hagi este Maccarone”

Așa s-a întâmplat, dar cu totul din alte motive. Acum dacă stăteau liniștiți în banca lor cel puțin prindeau meciul decisiv. Da, categoric. Se poate spune că acest meci cu Farul a fost ca un Middlesbrough intern. Este OK. Îl căutam pe Maccarone, nu știam cine este Maccarone.

Dar la Farul, Hagi este Maccarone. Prin tot ce a făcut sezonul ăsta. Mă uitam la schimbările lui din minutul 56. Dacă erai omul cu telecomanda din fotoliu ziceai cum să îl scoți pe Mazilu? Cum să îl scoți pe Grameni? Și să îl bagi pe Casap care încearcă să își revină după accidentare și pe Sali, un copil născut în 2006.

ADVERTISEMENT

La 1-2, când tu ai nevoie să întorci rezultatul. Dacă aveam telecomanda în mâna echipei cum au alții probabil și eu, neștiind ce se întâmplă la antrenamente, aș fi fost tentat să pun mâna pe telefon să spun ‘cum să faci schimbările astea’.

FCSB a avut 2-o la Ovidiu după golurile marcate de Șut și Compagno. Dar a pierdut titlul după ce a încasat de la Mateus, Băluță și Munteanu

FCSB a condus la Ovidiu cu 2-0 după doar 18 minute prin golurile marcate de Adrian Șut și Andreea Comagno. Farul a reușit să înscrie prin Mateus Santos și să reducă din handicap până la pauză. Tudor Băluță și Louis Munteanu au fost autorii celor două goluri de după pauză prin care Farul a întors scorul și a câștigat titlul.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

 

ADVERTISEMENT