News

Exclusiv. Un oficial de la Dinamo, candidat la Primăria Sectorului 3 împotriva lui Robert Negoiță! “Da, e adevărat”

Robert Negoiţă are parte de un rival surpriză în lupta pentru un nou mandat la Primăria Ssectorului 3. Cine e oficialul dinamovist care vrea să ocupe scaunul de primar.
16.04.2024 | 17:18
Exclusiv Un oficial de la Dinamo candidat la Primaria Sectorului 3 impotriva lui Robert Negoita Da e adevarat
Rober Negoiţă are parte de un rival surpriză în lupta pentru Primăria Sectorului 3 Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Robert Negoiţă, de 12 ani primarul Sectorului 3, are un contracandidat surpriză în încercarea de a obţine un nou mandat. În cursa electorală se înscrie şi un oficial al echipei Dinamo, informaţie dezvăluită în exclusivitate la SPOTLIGHT SUPERLIGA, emisiune marca FANATIK.

George Bozieru candidează din partea Partidului Patrioţilor

George Bozieru, de la departamentul de ordine şi siguranţă al lui Dinamo, i-a confirmat lui Alin Grigore că va candida la Primăria Sectorului 3. “Da, este adevărat! Voi candida atât la funcţia de primar al Sectorului 3, cât şi la cea de consilier general al Primăriei Sectorului 3”, a declarat Bozieru, la SPOTLIGHT SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Oficialul dinamovist a dezvăluit că va candida din partea Partidului Patrioţilor, formaţiune politică relativ nou înfiinţată, al cărei preşedinte este Iulian Surugiu.

“Nu intenţionez neapărat să-l bat pe Robert Negoiţă… Pe canalul meu de YouTube am făcut un videoclip pamflet în care pretindeam că voi candida la Primăria Generală din partea Partidului Naţional Ţeapa de Aur. A fost un pamflet care a prins foarte bine şi am văzut cât de uşor poate fi lumea influenţată să-şi acorde votul, fără a avea vreun fundament sau vreo noţiune despre ceea ce urmează să facă viitorul ales.

ADVERTISEMENT

Şi aşa am decis să mă implic în această luptă. Nu intenţionez neapărat să câştig Primăria Sectorului 3, cât să scot în evidenţă hibele şi toate aceste slăbiciuni politice, pe care, din păcate, în ultimii 34 de ani ţara noastră le-a tot înfruntat”, şi-a justificat George Bozieru demersul.

Ca obiective pe care şi le-a fixat în politică, indiferent dacă va câştiga sau nu cursa electorală pentru primăria de sector, oficialul dinamovist se va axa pe promovarea culturii, pe toate palierele, şi, de asemenea, oamenii să beneficieze de informaţii reale.

ADVERTISEMENT

Între problemele pe care le-a remarcat până acum în politică, se numără “transformarea instituţiilor publice în S.R.L-uri”. Întrebat dacă va mai continua la Dinamo dacă va fi ales consilier, Bozieru a răspuns: “În acest moment mă gândesc doar la a-mi duce ideea până la capăt şi a transmite un mesaj puternic pentru toată lumea”.

Dinamovistul George Bozieru ar urma să îl confrunte îl lupta pentru primărie pe fratele fostului patron al lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, care s-a ocupat de destinele grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare în perioada 2013-2020.

ADVERTISEMENT

Robert Negoiţă rămâne însă marele favorit la la câştigarea unui nou mandat în fruntea sectorul 3, al patrulea consecutiv. Recent el a revenit în PSD și va candida sub sigla alianței PSD-PNL la alegerile locale din 9 iunie.

CEL MAI CONTROVERSAT om de la Dinamo, RIVAL cu Robert Negoita la Primaria Sectorului 3

Afișul de campanie al lui George Bozieru, candidatul pentru postul de primar al sectorului 3
Afișul de campanie al lui George Bozieru, candidatul pentru postul de primar al sectorului 3
ADVERTISEMENT