FANATIK confirmat! A semnat pe doi ani! Va avea un salariu URIAŞ

UPDATE, ora 18:23 / Aşa cum anunţase FANATIK.RO, Dragoş Grigore a semnat un nou contract cu Al Sailiya, valabil pe două sezoane. Fostul dinamovist era împrumutat de la Toulouse, iar din vară va încasa un salariu de 900.000 de euro pe sezon.

"Este un jucător care conduce linia noastră defensivă şi de aceea e foarte bine pentru noi că va avea continuitate aici. Este internaţional, are o valoare ridicată, o mare experienţă. A avut mai multe oferte, dar a preferat să rămână şi să continue ce am început aici împreună. Vrea să cucerim titluri împreună", a declarat antrenorul lui Al Sailiya, Sam Trabelsi.

......................................................................................................................................................

Transferurile în ţările arabe ale jucătorilor români nu au fost întodeauna cele mai profitabile pentru cei în cauză, însă unii au reuşit să adune o sumă care să le aducă linişte în urma periplului prin întinsele deşerturi.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Nu este însă şi cazul lui Dragoş Grigore, fostul căpitan al lui Dinamo. După o perioadă petrecută în Franţa, la Toulouse, fundaşul de 29 de ani a luat calea Qatarului, semnînd cu Al-Sailiya Sport Club, în primă fază, un contract de 350.000 de dolari pe sezon. Chiar dacă a ajuns împrumut de la formaţia din Hexagon, Grigore s-a acomodat perfect în ţările arabe şi a devenit jucătorul lui Al-Sailiya Sport Club.

1 milioan de euro pe doi ani îi asigură liniştea pentru Euro!

Iar evoluţiile bune şi viaţa sportivă pe care o duce Dragoş Grigore i-au convins pe oficialii clubului din Qatar ca la numai şase luni de la venirea la echipă să îi prelungească acestuia înţelegerea cu încă doi ani, pînă în 2019. Evident, salariul juctorului a crescut exponenţial, acesta urmînd să primească 500.000 dolari pe sezon, sumă în care nu sînt implicate bonusurile.

"Prelungirea contractului i-a asigurat lui Dragoş Grigore un milion de dolari. În cei trei ani, fundaşul o să primească 1,5 milioane euro. Asta în condiţiile în care lui Budescu, jucător ofensiv, i s-au oferit 2 milioane euro pentru cei trei ani la Al Ahli Doha. Este precum un jackpot pentru Dragoş Grigore, care îi dă linişte înainte de EURO", au dezvăluit sursele FANATIK.RO.

Al Ahli Doha l-a dorit

Creşterea salariului a survenit şi pe fondul interesului venit de la rivalele lui Al-Siliya pentru jucătorul român.

Conform persoanelor autorizate din apropierea lui Grigore, Al Ahli Doha, clubul care îl doreşte şi pe Budescu, a făcut o ofertă pentru acontarea jucătorului, însă clubul la care evoluează Grigore a refuzat oferta şi i-a prelungit înţelegerea jucătorului.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
22:00
Cupa Ligii Franţei Monaco - Caen
1 EUR4.6332 lei+0,0017
1 USD3.9274 lei-0,0175
1 XAU157.9528 lei-0,0969