Sport

Exclusiv. Universitatea Craiova, ofertă colosală pentru încă un jucător din SuperLiga: 600.000 euro!

Universitatea Craiova continuă să fie prezentă activ pe piața transferurilor. Formația condusă de Eugen Neagoe a ofertat încă un fotbalist din SuperLiga.
04.01.2023 | 07:00
Exclusiv Universitatea Craiova oferta colosala pentru inca un jucator din SuperLiga 600000 euro
Universitatea Craiova încearcă încă o lovitură pe piața transferurilor. A făcut o ofertă celor de la Hermannstadt pentru Raul Opruț. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova continuă să pluseze pe piața transferurilor în perioada de mercato din iarnă. După transferurile bombă ale lui Alexandru Ișfan și Gjoko Zajkov, anunțate în exclusivitate de FANATIK, noua echipă a lui Eugen Neagoe a ofertat încă un fotbalist, care evoluează în SuperLiga.

Universitatea Craiova, ofertă colosală de 600.000 de euro pentru Raul Opruț, de la Hermannstadt

Universitatea Craiova vrea să mute în continuare spectaculos pe piața transferurilor. După mutările lui Alexandru Ișfan și Gjoko Zajkov, anunțate în exclusivitate de FANATIK, clubul „alb-albastru” se află în negocieri avansate și cu Raul Opruț, unul dintre cei mai în formă fotbaliști din SuperLiga în prima parte a sezonului.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Universitatea Craiova a făcut o ofertă de 600.000 de euro celor de la Hermannstadt pentru fundașul stânga Raul Opruț. Internaționalul român a debutat în luna noiembrie a anului trecut la prima reprezentativă în meciurile amicale cu Slovenia și Moldova.

Cotat la 800.000 de euro de site-ul de specialitate Transfemarkt, Raul Opruț a strâns 23 de apariții în sezonul actual pentru Hermannstadt, reușind o pasă decisivă.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova, ofertă pentru Raul Opruț. Hermannstadt cere 800.000 de euro în schimbul fotbalistului impresariat de Anamaria Prodan

Rămâne de văzut dacă Universitatea Craiova va reuși să ducă la capăt al treilea transfer bombă al iernii după venirile lui Alexandru Ișfan, de la FC Argeș pentru 650.000 de euro și transferul lui Gjoko Zajkov, de la Vorskla Poltava.

Clubul finanțat de Mihai Rotaru trebuie să ajungă la un numitor comun cu Hermannstadt. Formația condusă de Marius Măldărășanu, care și-a inaugurat stadionul luna trecută, cere 800.000 de euro în schimbul fundașului stânga în vârstă de 24 de ani.

ADVERTISEMENT

Născut la Caransebeș, Raul Opruț a devenit în noiembrie primul fotbalist de la Hermannstadt care îmbracă tricoul echipei naționale a României. Impresariat de Anamaria Prodan, Raul Opruț evolua în urmă cu patru sezoane în Serie C, la Albissola, unde fusese trimis sub formă de împrumut de Genoa.

Raul Opruț ar putea intra în top 5 transferuri parafate de Universitatea Craiova

Mutarea lui Alexandru Ișfan la Universitatea Craiova, de la FC Argeș pentru 650.000 de euro, a intrat deja în topul transferurilor realizate de clubul din Bănie.

ADVERTISEMENT

Transferul lui Raul Opruț ar putea de asemenea să devină una dintre cele mai spectaculoase mutări făcute de „alb-albaștrii”. Pe primul loc se află transferul lui Alexandru Cicâldău de la Viitorul (n.r. Farul) pentru 2,3 milioane de euro.

Mâine, 4 ianuarie 2023, clubul din Bănie va pleca la într-un stagiu de pregătire care va avea loc la Belek, în Turcia. În primul meci oficial al anului, Universitatea Craiova o va înfrunta în deplasare pe FC Botoșani, pe 21 ianuarie.


  • 2,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri” la meciul FC Botoșani – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT