Rapid, HAOS TOTAL! Aproape de FALIMENT, Moraru a anunţat că vrea să vîndă acţiunile! “Două milioane euro!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
18/07/2016, 16:46
Rapid, HAOS TOTAL! Aproape de FALIMENT, Moraru a anunţat că vrea să vîndă acţiunile! “Două milioane euro!” GALERIE FOTO

Valerii Moraru, unul dintre acţionarii clubului Rapid, a avut parte de o întîlnire decisivă cu fanii. Fireşte, subiectul fierbinte l-a reprezentat problemele financiare pe care le are clubul.

Surse apropiate au dezvăluit pentru FANATIK.RO că Valerii Moraru i-a anunţat pe suporteri că vinde în cel mai scurt timp acţiunile clubului.

“Băieţi, eu am băgat pînă acum 2 milioane de euro în club. Renunţ la acţiuni pentru această sumă. E normal să îmi recuperez banii. Dacă primesc 2 milioane, vînd acţiunile pe care le deţin”, le-a spus Moraru suporterilor prezenţi la întîlnire.

Tribunalul Bucureşti a stabilit intrarea în faliment pe 13 iunie 2016, după un an de amînări, interval în care clubului i s-au tot acordat păsuiri pentru a rezolva problemele.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal după Hajduk – FCSB! Acuze la adresa unui jucător: “Şi-a urmărit interesele meschine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×