Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Vestiarul de la FCSB, anti-Gigi! ”S-au săturat”. Gestul furios făcut de Florinel Coman, analizat dintr-un alt unghi: ”Jucătorii simt chestiile astea”. Video

Andrei Vochin a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că gestul făcut de Florinel Coman în finalul meciului Farul - FCSB 3-2 arată că vestiarul s-a întors împotriva lui Gigi Becali.
23.05.2023 | 12:40
Exclusiv Vestiarul de la FCSB antiGigi Sau saturat Gestul furios facut de Florinel Coman analizat dintrun alt unghi Jucatorii simt chestiile astea Video
Exclusiv. Vestiarul de la FCSB, anti-Gigi! „S-au săturat” Gestul furios făcut de Florinel Coman, analizat dintr-un alt unghi „Jucătorii simt chestiile astea. Video
ADVERTISEMENT

Patronul „roș-albaștrilor” a mărturisit că ”șeptarul” vicecampioanei României poate pleca în această vară, clauzA de reziliere a atacantului din noul contract fiind de cinci milioane de euro.

Gestul lui Florinel Coman dezvăluie starea de spirit din vestiarul FCSB. E anti-Gigi?!

În cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Andrei Vochin a analizat gesturile de nervozitate pe care le-a avut Florinel Coman în finalul partidei cu Farul și consideră că vestiarul de la FCSB este tot mai deranjat de deciziile tehnice care vin de la Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”Cred că la FCSB e mai mult o problemă mentală decât fizică. Reacția pe care am văzut-o la Florinel Coman în finalul meciului, și după gol și puțin înainte de gol, mă face să cred că sunt jucători la FCSB care s-au săturat să vadă ce decizii se iau în momentul schimbărilor.

Sunt jucători care se simt în formă, sunt jucători care simt colegii de pe teren că pot să-i ajute mai mult decât alții. N-au nimic cu cei care intră de pe bancă, doar că ei simt pe teren că omul ăla încă mai poate să ajute.

ADVERTISEMENT

Știu care-i procedura, au pățit-o și pe pielea lor, Forinel Coman a fost schimbat de nu știu câte ori la pauză, cred că și înainte de pauză în anumite meciuri, și cred că în momentul ăla a fost o defulare și a zis ‘nu mai pot, m-am săturat’”, a declarat Vochin.

Comparație între gestul lui Coman și cel al lui Dică de la Middlesbrough

Consilierul lui Răzvan Burleanu e de părere că Florinel Coman a cedat nervos în ultimele minute ale întâlnirii de la Ovidiu și a făcut o comparație cu gestul făcut de Nicolae Dică la returul cu Middlesbrough, din semifinalele Cupei UEFA din 2006.

ADVERTISEMENT

”Poate să fie chestia asta ‘m-am săturat, nu mai am nevoie de nimic, nu mai vreau nimic, lăsați-mă în pace’. Pentru că o astfel de reacție involuntară de data aia și creată de altceva, că tot am făcut paralelă cu Middlebrough, a făcut-o Dică pe teren.

Dică a luat galbenul care îl făcea suspendat pentru finala de la Eindhoven. În momentul ăla a clacat și lucrul ăla s-a văzut în jocul întregii echipe. Și așa era o echipă văduvită de doi titulari, Nicoliță și Paraschiv, era un lot foarte subțire, erau 16 jucători mari și lați, și a mai intervenit și chestia cu Dică care a căzut mental în minutul 70.

ADVERTISEMENT

Mie mi s-a părut că Florinel Coman a clacat. De asta spun că nu știu dacă e chestie fizică sau mai degrabă mentală”, a mai spus Andrei Vochin, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

VEZI VIDEO MAI JOS

ADVERTISEMENT