Life

Exclusiv. Viața bate filmul! George Burcea are succes de când s-a despărțit de Andreea Bălan! A primit un rol în serialul RUXX de la HBO

01.10.2020 | 15:25
Exclusiv Viata bate filmul George Burcea are succes de cand sa despartit de Andreea Balan A primit un rol in serialul RUXX de la HBO
ADVERTISEMENT

George Burcea trăiește o perioadă interesantă a vieții lui, căci munca începe să dea roade, iar ofertele încep să curgă pentru fostul soț al Andreei Bălan.

Deși este în plin proces de divorț și urmează să aibă o bătălie în instanță pentru custodia celor doi copii cu mama fetițelor sale, actorul zâmbește și este plin de recunoștință pentru tot ce are.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat din surse sigure că actorul de la Teatrul Național a obținut un rol în serialul RUXX, de unde va încasa o sumă frumușică. De altfel, el a fost distribuit și ca rol principal în scena de teatru Azilul de Noapte.

George Burcea, pe marile scene românești și în seriale de mare interes

Actorul va putea fi urmărit pe postul HBO, în serialul RUXX, unde va juca în câteva episoade. Pelicula este una românească, iar HBO Europe a anunțat chiar la începutul lunii septembrie că filmările deja au început. Serialul are 8 episoade și este scris Vera Ion, regizat de Iulia Rugină („Breaking News”, „Love Building”) și Octav Gheorghe și folosind serviciile de producție ale Mobra Film (Cristian Mungiu).

ADVERTISEMENT

De asemenea, George Burcea încasează bani frumoși și din reclamele în care este solicitat să apară, în scenele de la Teatrul Național, piesele Azilul de Noapte, unde are rol principal, și Biloxi Blues, unde joacă inclusiv cu Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi, o talentată actriță de la noi.

„George este foarte bine profesional, este pe cai mari, ca să zic așa. Face exact ce îi place. A fost emisiunea Ferma, acum urmează acest serial în care a primit propunerea să apară, mai are de făcut scenariu de filmă, piesele de teatru. Este un băiat muncitor și vrea să facă treabă.”, au declarat surse apropiate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Trecut prin drame o viață întreagă

Actorul are o poveste de viață impresionantă, motiv pentru care va povesti pe larg cum a reușit să ajungă unde este într-o carte inspirată din viața lui și a mamei sale, care a fost la fel de greu încercată. De altfel, George Burcea pregătește și un scurt metraj despre calvarul prin care a trecut cea care i-a dat viață, peliculă care cu siguranță va impresiona oamenii, mărturisea actorul, la un moment dat.

El a fost crescut de bunică, după ce tatăl lui l-a părăsit când era mic, iar mama a fost nevoită să lucreze în străinătate pentru a-i asigura un trai decent. De altfel, ajuns la maturitate, el a încercat mai multe locuri de muncă, printre care chiar și marinar.

ADVERTISEMENT

Datorită aspectului fizic, el a fost căutat pentru apariții în videoclipuri și reclame, unde a și cunoscut-o pe Andreea Bălan, tocmai ieșită din relația cu Keo, înșelată fiind cu o altă femeie.

Sursele din anturajul lui George Burcea au dezvăluit pentru FANATIK că actorul este împlinit cu viața lui, iar de când s-a despărțit de Andrea Bălan a început să facă lucruri pentru el și nu mai are nicio presiune din partea celei alături de care a fost în ultimii 5 ani de viață.

„El este foarte bine, chiar foarte bine. Trăiește poate cea mia frumoasă perioadă din viața lui, pentru că în sfârșit lucrurile încep să se lege și pentru el. Înainte, el nu avea suportul Andreei, în ideea ca să-l bage pe undeva sau să intervină în anumite situații, deși poate ar fi putut să facă asta. El s-a zbătut singur, iar în casă fiecare era cu banii lui, cam așa funcționau. Acum el este împlinit că nu mai are această presiune, era normal să nu câștige cât ea, este un artist cu o experiență în spate și are un trust care o promovează, e altceva. În sfârșit, ideea e că el e bine acum, nu vrea să mai aibă de-a face cu ea, să fie asociat cu ea, să nu creadă că se folosește de ea în vreun fel. Oricum, în actorie nu te primește nimeni dacă nu ești bun, poți să ai orice relație”, ne-au declarat surse apropiate din anturaj.

Are o relație cu Viviana Sposub

View this post on Instagram

FERMA5 🤘 Foto: @banustefan

A post shared by GEORGE BURCEA (@george_burcea) on

George Burcea și Viviana Sposub au o relație apropiată, după ce provocările de la Fermă i-a unit. Cei doi au devenit un cuplu și continuă să se întâlnească în continuare, însă ca iubiți, nu ca prieteni.

 

ADVERTISEMENT