Sport

EXCLUSIV / Steaua dă LOVITURA: Vine Sănmărtean!

UPDATE 15:00. Tehnicianul roş-albaştrilor a confirmat fanatik.ro: "E un jucător pe care ni-l dorim, este adevărat! Am discutat cu Meme, cu patronul echipei, iar dacă Gigi Becali şi-l doreşte de...
01.02.2014 | 13:28
EXCLUSIV  Steaua da LOVITURA Vine Sanmartean
ADVERTISEMENT

UPDATE 15:00. Tehnicianul roş-albaştrilor a confirmat fanatik.ro: “E un jucător pe care ni-l dorim, este adevărat! Am discutat cu Meme, cu patronul echipei, iar dacă Gigi Becali şi-l doreşte de acum, noi îl aşteptăm cu braţele deschise. E un fotbalist foarte valoros!”, a spus Reghecampf.

După ce Alex Bourceanu s-a înţeles cu Trabzonspor, Steaua s-a orientat rapid şi a găsit alt mijlocaş de super-valoare! De mulţi ani în vizorul “roş-albaştrilor”, dar de fiecare dată picat pe ultima sută de metri, Lucian Sânmărtean îşi va vedea în următoarele zile visul împlinit. FANATIK.RO a anunţat încă de pe 26 ianuarie că venirea lui Sănmărtean este iminentă. Febleţea patronului Gigi Becali va semna în cel mai scurt timp un contract cu echipa din Ghencea: “Dacă a plecat Bourceanu, vreau să îl aduceţi pe Sănmărtean! Cu el în echipă luăm titlul la pas! Este jucătorul care ne lipseşte din echipă de atîţia ani”, a fost mesajul lui Gigi Becali către conducerea stelistă.

ADVERTISEMENT

Se pare că roş-albaştrii i-au pregătit deja contractul fotbalistului: “Va semna pe un an şi jumătate, iar Gigi este dispus să îi plătească toate restanţele financiare pe care le are de luat de la Vaslui”, au dezvăluit surse din conducere pentru FANATIK.RO.

“Sănmărtean este peste Bourceanu!”

De multe ori, fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir a transmis conducerii din Ghencea că ar face o afacere foarte bună dacă l-ar transfera pe mijlocaşul vasluian: “Eu spun că Sănmărtean este ca fotbalist peste Bourceanu, dar preţ la vînzare nu va avea, pentru că n-are vîrstă. Ar putea fi liderul Stelei, cel mai bun jucător din România!”, a spus Dragomir.

ADVERTISEMENT

În acest sezon, Lucian Sănmărtean a evoluat în 19 meciuri oficiale pentru gruparea condusă de Liviu Ciobotariu, nereuşind să marcheze vreun gol. Însă, de cînd îmbracă tricoul moldovenilor, din 2010, mijlocaşul de 33 de ani a marcat de 11 ori în 145 de partide. În carieră, fotbalistul a mai trecut şi pe la Gloria Bistriţa, Panathinaikos Atena şi FC Utrecht. Şi pentru echipa naţională a României, jucătorul vasluian a bifat 5 selecţii!

Sănmărtean după Hagi e cel mai mare talent al României!”

Anul trecut, la începutul lunii mai, Gigi Becali, cînd încă se afla în libertate, latifundiarul era dispus să-l cedeze pe tînărul Lucian Filip în schimbul “perlei” din Moldova. “M-am înţeles cu Porumboiu să îl dau şi pe Filip la schimb cu Sănmărtean. Eu iau contractul de la Vaslui şi îl copiez. Tragem o copie, ştergem FC Vaslui şi scriem Steaua. E problema mea ce fac cu salariul, îmi încalc cuvîntul pentru Sănmărtean. Vă daţi seama cît de mult mi-l doresc dacă dau un jucător de 21 de ani la schimb cu unul de 33? Îl vreau pe Sănmărtean de 3 ani de zile, m-am luat după unul şi altul dar cînd îl vedeam cum joacă eram invidios. Sănmărtean după Hagi e cel mai mare talent al României! I-am zis lui Meme că banii pe Sănmărtean îi iau din bilete, pentru că dacă vine la Steaua, nu că vom cîştiga, vom crea acel spectacol de care au nevoie”, spunea Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

 

Tags: