News

Foto exclusiv. Viorica Dăncilă şi-a renovat vila de la munte. Cum arată acum casa de vacanţă a fostului premier. ”Băiatul ei, Victor, vine mai des cu iubita”

Fostul premier VIorica Dăncilă și-a renovat recent casa de vacanță de la munte, amplasată într-un decor idilic. Nemulțumită de culoarea inițială a casei, roz, demnitarul a schimbat complet aspectul vilei.
10.02.2022 | 10:13
Vila de la munte a Vioricăi Dăncilă a fost renovată recent
ADVERTISEMENT

Fost prim-ministru în intervalul 29 ianuarie 2018 – 4 noiembrie 2019, Viorica Dăncilă (58 de ani) ocupă în prezent funcția de consultant pe strategie al guvernatorului BNR Mugur Isărescu. Surprinzător pentru mulți, la alegerile prezidențiale din 2019, Dăncilă a ajuns în turul II, după ce l-a învins la scor pe candidatul USR, Dan Barna, înainte de a pierde în marea finală în fața lui Klaus Iohannis.

Prin natura funcției deținute în cadrul Băncii Naționale a României, Viorica Dăncilă nu mai face comentarii legate de viața politică a țării, dar s-a apărat atunci când a fost atacată de fostul lider PSD, Liviu Dragnea.

ADVERTISEMENT

Vila Vioricăi Dăncilă este situată într-un cadru de vis

”Eu m-am autosuspendat din PSD. Ca privire generală și neutră, nu pot însă să nu remarc cu tristețe că nu văd deloc interesul pentru România sau pentru români în actualul tablou politic, ci doar o goană după funcții, în care interesul unui partid sau altul primează”, a comentat toamna trecută Viorica Dăncilă pentru FANATIK.

Împreună cu soțul Cristinel, Viorica Dăncilă a achiziționat în anul 2000 un teren amplasat într-o zonă superbă de pe Valea Prahovei, chiar în apropierea stațiunii Predeal. Pe terenul respectiv, cu o suprafață de 544 de metri pătrați, familia Dăncilă și-a ridicat în 2007 o casă de vacanță.

ADVERTISEMENT

Vila Vioricăi Dăncilă este situată nu departe de un sanatoriu de nevroze, fiind înconjurată de pădure și beneficiind de o priveliște pe măsură. Clădirea este chiar în capătul drumului desprins din șoseaua națională, așa că are un spor important de intimitate.

Casa de vacanță a fostului premier are o suprafață de 417 metri pătrați

Dacă inițial culoarea în care fusese vopsită vila de 417 metri pătrați era una neașteaptată, adică roz, în prezent casa de vacanță a Vioricăi Dăncilă arată mult mai bine după renovarea recentă, când proprietarii au optat pentru o nuanță de crem.

ADVERTISEMENT

Steagurile României și ale Uniunii Europene au rămas arborate la ultimul etaj, ca și foișorul din curte și locul generos dedicat grătarului. Potrivit vecinilor, cel mai des client al vilei este Victor Dăncilă, băiatul fostului premier.

Victor Dăncilă a fost căsătorit până în 2019

”Mai des vine Victor, băiatul ei, cu iubita lui și de obicei la sfârșit de săptămână. Sunt la locul lor, nu dau muzica tare sau ceva de genul ăsta. Eu știu că atunci când nu e nimeni acasă se îngrijește de tot cineva, care are cheie”, a declarat pentru FANATIK un vecin al familie Dăncilă. 

ADVERTISEMENT

”Victor e băiat mare, știe că sunt alături de el în orice situație. Da, mi-a prezentat-o pe noua lui prietenă, mi-a făcut mare plăcere să o cunosc. El are drumul lui în viață, știe să și-l creioneze singur, iar noi, părinții, îl susținem din toate punctele de vedere”, mărturisea Viorica Dăncilă în septembrie 2021 despre noua prietenă a fiului ei.

Dacă în prezent este implicat într-o relație cu Ana Maria, Victor Dăncilă (32 de ani) a traversat deja o căsnicie, cea cu Elena (consilier juridic în cadrul Primăriei Sectorului 5), alături de care a fost din 2015 până în 2019. După ce a fost specialist în probleme de mediu la OMV, Victor s-a transferat cu jobul al Curtea de Conturi, unde ocupa ultima dată funcția de consilier.

 

ADVERTISEMENT