Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Vivi Răchită, oripilat când Gardoș a răspuns la întrebarea „Te-ai duce acum antrenor la FCSB?”. „Măi, Florin, ai jucat în Premier League… Vreau să fac o petiție”. Video

Vivi Răchită și Florin Gardoș s-au contrat puternic în emisiunea FANATIK SUPERLIGA pe tema „Te-ai duce în acest moment antrenor la FCSB?”.
14.03.2023 | 08:04
Exclusiv Vivi Rachita oripilat cand Gardos a raspuns la intrebarea Teai duce acum antrenor la FCSB Mai Florin ai jucat in Premier League Vreau sa fac o petitie Video
Vivi Răchită și Florin Gardoș s-au contrat la Fanatik SuperLiga pe tema acceptării funcției de antrenor la FCSB. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB nu are antrenor principal în acte la ora actuală după demisia lui Leo Strizu, patronul Gigi Becali căutând varianta cea mai potrivită. El a anunțat că are în vedere un tehnician român care a cochetat cu echipa națională și doi din străinătate, iar FANATIK v-a anunțat în exclusivitate despre cine ar fi vorba.

Florin Gardoș ar accepta fără ezitare să fie antrenor de fațadă la FCSB: „Aș aduce liniște la echipă”

Subiectul antrenorului principal la FCSB a fost dezbătut pe larg și la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, iar la un moment dat a izbucnit o polemică aprinsă între Vivi Răchită și Florin Gardoș, doi foști mari jucători ai echipei „roș-albastre”.

ADVERTISEMENT

La întrebarea adresată de moderatorul Horia Ivanovici „Te-ai duce pe banca FCSB-ului dacă primești ofertă?””, Florin Gardoș a răspuns fără ezitare „Da!”, stârnind o reacție de rumoare în platou. Cel mai surprins a fost Vivi Răchită, dar Gardoș a explicat de ce ar lua această decizie.

„Sincer îți spun, dacă astăzi, la 34 de ani, aș avea licența Pro și nu aș fi antrenat la nicio echipă de primă ligă, da! M-aș duce. Cu tot discursul patronului. E o echipă la care țin foarte mult, indiferent de discuții. Steaua, CSA, FCSB… e echipa la care țin.

ADVERTISEMENT

Cred că aș aduce puțină liniște la echipă, aș ajuta-o și aș fi mai degrabă cum sunt la televiziune… E clar, rolul meu e de imagine. Aș încerca să aduc lucrurile acestea. Să aduc liniște, să vorbesc mai mult cu presa. Aș fi mai mult un ofițer de presă decât un antrenor, dar pentru o perioadă aș face chestia asta. Cu Gigi Becali m-aș înțelege bine. Atât timp cât îmi cunosc rolul și nu am nicio atribuție… ”, a spus Florin Gardoș.

VEZI VIDEO MIA JOS

Declarațiile lui Gardoș nu i-au picat prea bine lui Vivi Răchită: „Eu am declarat că mai bine îmi iau o sapă și mă duc la grădinărit decât să fiu antrenor la FCSB. Ce să fac, să fiu Lăbuș? Înnțeleg că s-a supărat MM Stoica pentru că l-am făcut săptămâna trecută Lăbuș… Păi bine, mă, ce voiai? Să te fac Zdreanță? Cel cu ochii de faianță, nu altceva. Mă refer la poezie…

ADVERTISEMENT

Florine… Ai jucat în Premier League, la echipa națională… Te duci unde? La cineva care nu a jucat fotbal, nu are școală de antrenori, nu are nimic… Faptul că a făcut niște bani în viață îi permite să umilească. Așa te vezi, în rolul de slujitor?”, a spus acesta vizibil iritat la FANATIK SUPERLIGA.

„Vorbeam de o situație ipotetică și un context în care eu aș avea licența Pro și nu aș fi antrenat nicăieri”, a încercat să justifice Florin Gardoș încă o dată de ce ar lua o asemenea decizie.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită, oripilat de ce se întâmplă cu antrenorii la FCSB. Ce petiție vrea să facă

Vivi Răchită nu s-a lăsat și a continuat discursul dur la adresa antrenorilor care acceptă să fie umiliți de patron, cu trimitere clară la cazul FCSB. „Te duci la antrenaent, faci ciclul săptămânal, sâmbătă vrei să faci și tu o echipă, faze fixe, o așezare pentru meciul de duminică. Și îți vine echipa pe hârtie. Alta decât cea pe care o vedeai tu. Și în timpul meciului aștepți să-ți vină pe tabletă schimbările. De ce te mai duci la licență dacă îți face altcineva echipa și schimbările”.

Florin Gardoș i-a răspuns colegului de platou, argumentând că pentru cineva care nu a mai antrenat niciodată ar fi foarte bine să-și treacă FCSB în CV: „Ținând cont de contextul pe care l-am spus, aș merge acolo ca să am o echipă la CV. Gândiți-vă la Toni Petrea, care a fost secundul lui Reghe, și până acum cinci-șase ani nu-l cunoștea nimeni, că nici nu a fost mare fotbalist. Și uite că a ajuns să antreneze în Liga 1.

Au fost oameni care nu aveau experiență și au ajuns în situația să antreneze la FCSB, iar acum antrenează în Liga 1 și o fac foarte bine. Și Dică poate fi un exemple, chiar dacă el are un alt CV”, a mai spus Gardoș.

Totuși, Vivi Răchită nu a fost mulțumit cu răspunsurile primite și a anunțat că are de gând să facă un gest categoric, pentru a încerca să pună capăt anomaliilor: „Sunt oripilat. Sper ca Școala de Antrenori… Vreau să fac o petiție să o desființăm. Pentru ce te mai duci la Școala de Antrenori dacă te duci undeva unde îți face unul echipa, schimbările și programul? Valoarea fotbalului românesc nu a scăzut și din această cauza?”, a încheiat el polemica avută cu Florin Gardoș la FANATIK SUPERLIGA.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă ține la curent cu cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri. De la 10:30! Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT