Life

Exclusiv! Vulpița și Viorel, viață în sărăcie și lipsuri, în Blăgești. Vecina Stegarilor: „Nu e ușor”

Vulpița și Viorel de la Blăgești nu duc o viață tocmai ușoară după ce au dispărut de la TV. Vedete la Acces Direct, cei doi sunt, acum, într-o situație dificilă.
09.11.2022 | 18:08
Exclusiv Vulpita si Viorel viata in saracie si lipsuri in Blagesti Vecina Stegarilor Nu e usor
Vulpița Veronica și Viorel de la Blăgești, viață grea după ce au ”strălucit” la Acces Direct / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

A uitat cineva telenovela Vulpița și Viorel de la Acces Direct? Întorși acasă după o perioadă plină de faimă la Antena 1, despre Veronica și Viorel Stegaru nu putem spune că s-au schimbat prea mult. Își duc traiul în același mediu de care, culmea, au vrut să scape, însă sunt mai liniștiți ca oricând. Doamna Mioara, una dintre vecinele celor doi, a stat de vorbă cu FANATIK și a povestit câte ceva despre celebrul cuplu.

Ce face familia Vulpiței: „Viorel s-a mai dus cu ziua la muncă, îi mai ajută cei bătrâni pe amândoi”

În exclusivitate, vecina Stegarilor a mărturisit că, în Blăgești, iernile sunt un coșmar pentru locuitorii care își câștigă existența din muncile câmpului. Nimeni nu prea are de lucru în această perioadă, iar lipsa lucrului înseamnă, evident, lipsa banilor. Dar oare cum se descurcă Vulpița și Viorel, cu doi copii, în Vaslui?

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat, în exclusivitate, cu ce s-a ocupat Viorel până acum și de unde fac rost el și Veronica de banii necesari pentru a le asigura celor doi copii strictul necesar.

„Ei sunt bine, (n.r. – Vulpița și Viorel) se descurcă așa cum pot. Nu e ușor, mamă, în zilele noastre să ai copil. Dar atunci când ai doi, parcă e și mai complicat. Aici, pe timp de iarnă, e greu cu munca. Vara te mai duci la câmp, mai muncești cu ziua. O zi de muncă e plătită la noi cu 100 de lei. Unii îți mai dau și țigări, o masă caldă, că dacă muncești de la 5-6 dimineata până seara, trebuie să mănânci.

ADVERTISEMENT

Viorel s-a mai dus cu ziua vara, a mai lucrat pe la unul, pe la altul. Cât poți să strângi așa? Nu prea mult… Acum e greu, când vine frigul și nu e de lucru. Îi mai ajută cei bătrâni (n.r. – părinții lui Viorel), mai au ei pensie.

”Au alocațiile celor doi copii”

Au alocațiile celor doi copii. La țară nu ai nevoie de așa mulți bani… mai ai în curte o pasăre, mai pui un rând de roșii, te mai descurci. Numai să ai să-ți plătești lumina, cablul, internet dacă ai, că acum e internetul ăsta peste tot. Mai încarci un telefon.

ADVERTISEMENT

Nu sunt nici cei mai bogați, dar nici cei mai săraci. Se descurcă și ei așa cum pot. El ar putea să plece în străinătate să lucreze, că acolo se câștigă bani frumoși și ar putea să strângă ceva la „ciorap”. Cred că nu pleacă de teamă că e singur și că nu s-ar descurca. Aici la noi la țară, ăștia tineri au plecat, și-au făcut un rost. Am rămas noi, cei bătrâni, ne ducem traiul cum putem”, a spus doamna Mioara, în exclusivitate pentru FANATIK.

Adevărul despre așa-zisa renovare a casei din Blăgești, scos la lumină

La un moment dat s-a zvonit că Vulpița și Viorel au reușit să renoveze casa în care locuiesc împreună cu părinții bărbatului și cu cei doi copii. Vecina celebrului cuplu de la Acces Direct ne-a dezvăluit că nu știe prea multe despre acest aspect, însă au existat, totuși, ceva îmbunătățiri în acest sens.

ADVERTISEMENT

„Ce să renoveze, mamă? O mână de var și parcă au schimbat vreo 2 uși. De unde bani? Nu am auzit să se fi întors cu bani de acolo de unde au fost la televizor. Ei s-au mulțumit să fie cunoscuți de toată lumea. Au venit ăia (n.r. – echipele de filmare) și au făcut și pe aici circuri. S-au bătut cu pietre, i-au dat la televizor.

Ziceau toți de Veronica pe internetul ăsta că nu știe să fie mamă. E tânără, cine a știut? Așa e la țară… mai lași copilul în țărână, mai umblă desculț. Le pun și ei pe masă, ca tot omul, ce se poate. Sunt sănătoși, asta e important”, a mai completat femeia.

Vulpița și Viorel, fără porc pe masa de Crăciun?!

Pentru că Sărbătorile ne bat la ușă, am vrut să aflăm de la doamna Mioara dacă Vulpița și Viorel s-au pregătit cu cele necesare. Ca tot românul, te asiguri să nu lipsească, de pe masa festivă, carnea de porc. Din păcate, vecina celor doi ne-a mărturisit că nu crede că se vor bucura de un asemenea ospăț, căci în curtea lor nu există prea multe „orătănii”.

„Nu știu, mamă, dacă vor cumpăra porc. Au acolo în curte câteva găini, au avut și ei de-ale gurii, niște roșii, castraveți, ce mai pune în pământ tot țăranul. Un porc e scump, câteva milioane bune. Eu mi-am strâns din pensie și mi-am crescut 3 purcei, nu-mi permit să-i cumpăr mari, de peste 100 de kilograme.

E foarte scump. Nu cred că ei au porc în curte, n-au crescut. Și bătrânii nu mai pot ei să se ocupe de gospodărie, cum făceau mai demult. Probabil vor cumpăra de la magazin acolo strictul necesar, cât să facă și ei sarmale de Crăciun, de Revelion, pomana porcului”, a mai spus vecina celor doi, în exclusivitate.

Dezvăluiri din intimitatea cuplului: ”Viorel o mai bătea”

Momentul în care Veronica și Viorel au revenit în Blăgești a fost unul neașteptat. Din vedetele Antenei 1, cei doi au ajuns, din nou, la coada vacii. Revenirea în satul de care au vrut să scape a fost văzută diferit de fiecare om în parte. Doamna Mioara ne-a mărturisit că nimeni nu i-a jignit pe cei doi, însă, ce-i drept, vecinii i-au cam privit mirați o perioadă.

De asemenea, au fost scoase la iveală detalii mai puțin plăcute din mariajul Stegarilor. Se pare că, așa cum s-a mai spus și în spațiul public, Viorel a mai avut episoade agresive, de-a lungul timpului, la adresa soției sale.

„Când s-au întors de la televizor, oamenii pe aici pe la noi se uitau așa la ei, cu mirare. Nu au fost jigniți sau ceva. Pur și simplu ne miram și noi că au ajuns acolo. Prin sat s-au spus de multe ori despre Veronica vorbe urâte. Ba că pleacă cu unul, cu altul, ba că nu are grijă de copil, atunci când avea doar fetița.

O fi fost așa, mamă, dar și Viorel o mai bătea. Profita de faptul că e mai mare decât ea și ea n-are unde să se ducă. S-a măritat cu el de mică, să ducă și ea o viață mai bună. Ai ei sunt mai săraci, cu mai puține posibilități. Nici casa lor nu se învârte după soare… o fi gândit și ea că trăiește mai bine. A râs lumea de ea atunci când a apărut filmarea aia când face „prostii” pe câmp. A trăit cu rușine, dar lumea a uitat, mamă. Că se uită. Au venit altele care s-au întâmplat”, menționează doamna Mioara, pentru FANATIK.

De ce a mers Vulpița la televizor: ”Erau și ei spălați”

În privința relației cu vecinii, doamna Mioara ne-a povestit, despre Vulpița Veronica și Viorel, că aceștia nu sunt prea comunicativi, iar veștile despre unul sau despre altul se împrăștie, la Blăgești, sub formă de…bârfe pe la poartă!

„Nu s-au lăudat niciodată că au făcut bani mulți la televizor. Le plăcea că erau și ei spălați ca la carte, aranjați, îmbrăcați și dichisiți. Cui nu i-ar plăcea? Ne uitam și noi la ei, dar cred că acolo era vorba și de minciuni. Erau dirijați de ăia (n.r. – echipa Acces Direct).

Cum a fost, a fost… măcar nu vor uita toată viața ce au trăit acolo. Nu cred că acum s-ar mai duce la televizor. La un moment dat, Viorel a vrut să bată un băiat că i-a filmat atunci când a trecut cu mașina pe lângă el. Nici el nu e om rău, dar mai are, așa, câte un acces de furie.

Ea nu știu dacă a mai muncit după ce a terminat acolo, la televizor. A stat acasă și s-a ocupat cu soacra Ilinca de fetiță, după a născut iar. Unde să te duci să muncești dacă nici carte nu ai? Dacă erau cu capul mai pe umeri, strângeau de acolo niște bani (n.r. – de la Acces Direct) și deschideau și ei o cocioabă aici. Uite așa, cu 2-3 feluri de salam, legume, fructe, dulciuri… cumpăra lumea”, a mai spus doamna Mioara, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT