Carousel hot news

EXCLUSIV / Zamfir a dat de petrol! Rapid, ca PSG şi City? UPDATE: Perjă confirmă!

UPDATE  / Team-managerul echipei Rapid, Dănuţ Perjă, a confirmat informaţia FANATIK spunînd că există variantă sosirii unor noi acţionari din străinătate. "Domnii Zamfir şi Cristescu...
Autor: Adrian Dumitru | 29.09.2013 | 19:02
EXCLUSIV / Zamfir a dat de petrol! Rapid, ca PSG şi City? UPDATE: Perjă confirmă!
Bucurie a fotbalistilor rapidisti la golul lui Daniel Pancu.

UPDATE  / Team-managerul echipei Rapid, Dănuţ Perjă, a confirmat informaţia FANATIK spunînd că există variantă sosirii unor noi acţionari din străinătate. “Domnii Zamfir şi Cristescu sînt bine intenţionaţi, dar nu cred că mai au putere să susţină Rapidul din punct de vedere financiar. Sînt variante să mai vină şi alţi investitori din ţară, precum Gruia, dar nu cred. Mai degrabă din străinătate, sînt deja variante cu care se discută”, a declarat, la sport.ro, oficialul rapidist.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Acţionarii Rapidului, Adrian Zamfir şi Nicolae Cristescu, caută noi întăriri pentru ca formaţia giuleşteană să promoveze în Liga I şi să redevină unul dintre cluburile de elită ale fotbalului românesc. Pentru asta, cei doi speră să mai coopteze investitori cu potenţial financiar ridicat. Cum refuzurile de la oamenii de afaceri din ţară au venit în şir, Zamfir s-a reorientat peste hotare, ajungînd tocmai în Arabia.

În cursul zilei de sîmbătă, conform surselor FANATIK, Nicolae Cristescu şi Adrian Zamfir au adus la ProRapid doi afacerişti pe care finanţatorii giuleşteni i-au prezentat fotbaliştilor ca fiind din Arabia. După un tur prin baza de antrenament, cei doi posibili investitori au rămas impresionaţi de palmaresul şi tradiţia echipei, urmînd ca în următoarele zile cele două părţi să înceapă negocierile. “Cristescu le-a transmis fotbaliştilor să se comporte frumos şi să lase o impresie bună pentru că arabii au afaceri mari cu petrol. Acţionarii giuleşteni vor să îi coopteze în acţionariat sau să devină sponsori”, au dezvăluit surse apropiate celor doi patroni din Grant.

Arabii au vrut poze cu jucătorii!

În ciuda recomandărilor făcute de Cristescu şi Zamfir, arabii au dorit să-şi imortalizeze pe telefoanele mobile chipurile fotbaliştilor pe care e posibil să-i finanţeze din viitorul apropiat. Întrebînd de ce, fotbaliştii au primit un răspuns comic din partea traducătoarei care a venit cu oamenii de afaceri arabi: “Pentru că sînteţi frumoşi!”, cuvinte care au stîrnit amuzamentul elevilor lui Viorel Moldovan.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!