Sport

EXCLUSIV. Gigi sparge banca! “O să facă TREI SUPER transferuri!”

STEAUA. Viorel Păunescu, unul dintre apropiaţii lui Becali, confirmă informaţii prezentate de FANATIK.RO....
03.08.2016 | 18:40
EXCLUSIV Gigi sparge banca O sa faca TREI SUPER transferuri
ADVERTISEMENT

STEAUA. Viorel Păunescu, unul dintre apropiaţii lui Becali, confirmă informaţii prezentate de FANATIK.RO.

“Gigi este foarte hotărît să investească în echipă, în aducerea de jucători dacă echipa o să ajungă în grupele Ligii Campionilor. Becali caută juători tineri, valoroşi. O să aducă trei jucători tineri, valoroşi. Nu ştiu dacă sînt jucătorii de la Hagi, care probabil aşteaptă mai mulţi bani pentru jucătorii săi”, a declarat omul de afaceri.

ADVERTISEMENT

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

STEAUA. “După aceste duble din cupele europene, o să-i fac lui Hagi o ofertă pe care nu cred că o va putea refuza! El e convins că poate să îi elimine pe belgieni, dar dacă nu trec de ei cred că o să-i dea”, spunea Gigi Becali imediat după tragerea la sorţi.

ADVERTISEMENT

„Tănase e un marcator, Marin seamănă cu Rusescu!

STEAUA. Şi, cum Steaua, în tur a remizat, la Praga, scor 1-1, cu Sparta, iar Viitorul a pierdut la scor, în Belgia, planul latifundiarului se poate adeveri. Zilele trecute, Gigi Becali a discutat cu stafful tehnic despre viitoarele achiziţii pe care le-ar vrea la echipă în cel mai scurt timp!

În capul listei sînt trecuţi Răzvan Marin şi Florin Tănase, fotbalişti tineri şi de perspectivă. “Reghe îi place mult pe amîndoi şi i-ar vrea la Steaua. Îi place de Florin Tănase pentru că este un marcator, iar Steaua are nevoie de un jucător cu un asemenea profil. Iar pe Răzvan Marin îl place pentru că e muncitor şi are execuţii, se aseamănă foarte mult cu Raul Rusescu. Astea sînt părerile pe care le are stafful referitor la Marin şi Tănase, iar ambii posedă o tehnică foarte bună în regim de viteză”, au povestit pentru  FANATIK.RO surse din conducerea roş-albastră.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Trei milioane de euro + 30% dintr-un eventual transfer!

În cazul în care echipa condusă de Laurenţiu Reghecampf se va califica în dauna celor de la Sparta Praga, Steaua va avea asigurată participarea în grupele Europa League, iar conturile lui Gigi Becali se vor umple cu cel puţin 10 milioane de euro! Însă, dacă rezultatul meciului cu cehii nu va fi unul favorabil, negocierile se vor amîna pînă cînd Steaua îşi va afla adversarul din play-off-ul Europa League.

“Gigi a oferit 1,5 milioane de euro pentru Tănase, dar Hagi nu a vrut să audă pentru moment, motivînd că oferta este prea mică. Din buzunarul propriu, patronul nu vrea să ofere mai mult, doar dacă se califică echipa în grupele unei competiţii europene, atunci va plusa! Şi dacă acest lucru se va întîmpla, Gigi e decis să îi dea lui Hagi trei milioane de euro plus 30% dintr-un viitor transfer. Pentru Tănase, Gigi oferă două milioane de euro, iar pentru Răzvan Marin un milion de euro, dar şi acele procente pentru fiecare jucător în parte”, au punctat aceleaşi surse pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

1,7 milioane de euro este cota lui Florin Tănase (21 de ani), potrivit siteului transfermarkt.de

1,25 milioane de euro este cota lui Răzvan Marin (20 de ani), conform transfermarkt.de