Pompierul atomic! A declanşat un incendiu accidental care era să mistuie un oraş întreg!

Un exerciţiu de coşmar! Un pompier era să dea foc unui întreg oraş! Incidentul a avut loc în cadrul unei demonstraţii!
16.12.2017 | 13:30
Pompierul atomic A declansat un incendiu accidental care era sa mistuie un oras intreg
ADVERTISEMENT

Un oraş a fost foarte aproape să fie mistuit de flăcări, un azil şi o şcoală au fost evacuate, din cauza unui pompier! Acesta a provocat accidental un incendiu major de vegetaţie, în Australia! Mai mult, incidentul s-a petrecut chiar în timpul unei sesiuni de informare având ca scop demonstrarea rapidităţii cu care poate arde vegetaţia, au anunţat joi autorităţile, citate de DPA.

Incidentul s-a petrecut miercuri, într-o zonă de recreere din sud-estul statului Victoria. Un membru al Country Fire Association (CFA) a apropiat o brichetă de iarba înaltă pentru a demonstra cât de repede ard materialele inflamabile.

ADVERTISEMENT

Exerciţiu de coşmar! Un pompier a declanşat accidental un incendiu de proporţii! „Este foarte jenat”

Demonstraţia sa a fost mai mult decât elocventă după ce a declanşat un incendiu periculos care a ameninţat să mistuiască localitatea Balmoral în care trăiesc circa 300 de persoane. De asemenea, incidentul a condus la evacuarea unui azil şi la închiderea temporară a unei şcoli.

ADVERTISEMENT

„Personalul este foarte jenat astăzi şi ne cerem scuze comunităţii din Balmoral pentru ce s-a întâmplat ieri”, a declarat joi la postul local de radio 3AW directorul adjunct al CFA, Alen Slijepcevic. Acesta a precizat că pompierul care a stat la baza incidentului ”nefericit” este un membru experimentat. El a „declanşat (focul) pentru a demonstra cât de inflamabil este carburantul”, în timpul unei sesiuni de informare cu privire la pericolele pe care o prezintă incendiile de vegetaţie. „Evident, el este foarte jenat şi îngrijorat cu privire la ce s-ar fi putut întâmpla în acele circumstanţe”, a adăugat Slijepcevic.