Carousel hot news

Meme Stoica: “Bourceanu NU e cel mai respectat din vestiar!”. Vei fi surprins să afli CINE sînt ŞEFII

Mihai Stoica consideră că Steaua va rămîne pe mîini bune pe teren, chiar dacă purtătorul banderolei, Alexandru Bourceanu, este la un pas să se transfere în această iarnă la Trabzonspor....
29.01.2014 | 18:55
Meme Stoica:

Mihai Stoica consideră că Steaua va rămîne pe mîini bune pe teren, chiar dacă purtătorul banderolei, Alexandru Bourceanu, este la un pas să se transfere în această iarnă la Trabzonspor.

“Dacă pleacă Bourceanu, cel mai probabil căpitan va fi ori Pintilii, ori Tănase, pentru că ei sînt cei mai respectaţi din vestiar, chiar dacă Alex poartă banderola de ceva timp”, a declarat Meme Stoica la Dolce Sport.

“Echipa la Steaua o face Reghecampf, se consultă cu cine vrea el. Mai sînt multe meciuri de pregătire. Pe partea dreaptă a apărării e o concurenţă foarte mare, pot juca mai mulţi oameni acolo. Cînd l-am adus pe Gabi Matei la Steaua, era unul dintre cei mai de perspectivă fundaşi dreapta din ţară. A venit însă acel şir îngrozitor de accidentări, coroborat cu viaţa extrasportivă dezordonată. Acum însă se antrenează exemplar şi e în revenire.  Nu ni l-am dorit pe Paul Anton. Singurul pe care l-am avut în vedere, la dorinţa expresă a patronului nostru, a fost Lucian Sănmărtean”, a declarat Mihai Stoica.

“Este foarte dificil să joci în Franţa, iar cel mai bun exemplu este cel al lui Bănel Nicoliţă. În condiţiile în care are o capacitate de efort extraordinară. Nistor şi Chiţu au plecat deja din Franţa. Keşeru a jucat 258 de meciuri oficiale în zece ani şi a dat peste 70 de goluri în primele două ligi. Am spus că nici Sougou nu se va impune la Marseille şi am avut dreptate. Sînt convins că Keşeru este fotbalistul pe care ni l-am dorit. Nici nu concep să nu fie aşa. Cînd am zis că nu mai transferăm foşti fotbalişti nu am făcut nicio referire la Denis Alibec, ci la un fundaş portughez de 32 de ani, care nu mai jucase de nu ştiu cînd şi despre care toţi scriau că vine la Steaua. Este vorba despre Evaldo”, a completat managerul Stelei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri