Alegeri 2024

Rezultate parțiale Primăria Craiova. Lia Olguța Vasilescu, victorie clară! Ce s-a întâmplat cu Marian Vasile, candidatul AUR, favoritul lui Adrian Mititelu junior.Update

Adrian Mititelu junior și-a arătat susținerea pentru candidatul AUR la Primăria Craiova, Marian Vasile, în lupta cu Lia Olguța Vasilescu, care a obținut o nouă victorie în Bănie.
10.06.2024 | 20:12
Rezultate partiale Primaria Craiova Lia Olguta Vasilescu victorie clara Ce sa intamplat cu Marian Vasile candidatul AUR favoritul lui Adrian Mititelu juniorUpdate
Lia Olguta Vasilescu noul primar Craiova
ADVERTISEMENT

Lia Olguţa Vasilescu a obţinut un nou mandat de primar la Craiova! Rezultatele provizorii o clasează pe locul întâi, cu un scor de peste 55 la sută, fiind urmată de candidatul AUR la funcția de edil.

UPDATE: Rezultate parțiale la alegerile locale 2024 în Craiova. Luni, ora 20:00

  1. Lia Olguța Vasilescu – 55,5% (51.034)
  2. Vasile Marian – 15,44% (14.200)
  3. Florentina Emilia Neagu -12,34% (11.348)
  4. Nicolae Giugea – 8,37% (7.699)
ADVERTISEMENT

UPDATE: Rezultate parțiale la alegerile locale 2024 în Craiova. Luni, ora 15:00

Lia Olguța Vasilescu a obținut un nou mandat în funcția de primar al orașului Craiova. Deși încă se mai numără voturile, rezultatele parțiale o clasează pe candidata PSD pe primul loc. Pe locul doi se află candidatul AUR, Vasile Marian.

  1. Lia Olguța Vasilescu – 55,43% (49.144)
  2. Vasile Marian – 15,4% (13.654)
  3. Florentina Emilia Neagu – 12,4% (10.997)
  4. Nicolae Giugea – 8,3% (7.478)
ADVERTISEMENT

UPDATE. Rezultate parțiale la alegerile locale 2024 în Craiova

Lia Olguța Vasilescu a fost aleasă pentru încă un mandat în funcția de primar în Craiova, așa cum au confirmat rezultatele provizorii ale AEP. Noile date arată că actualul primar a obținut 55,93% dintre voturi.

Observăm că rezultatele sunt ușor diferite, spre deosebire de datele din exit poll-ul comandat de PSD în Craiova, care arăta un scor de 65% pentru Lia-Olguța Vasilescu. Totodată, PSD a obținut mai mult de jumătate pentru Consiliul Local, rezultatele exacte urmând să fie comunicate pe parcursul zilei.

ADVERTISEMENT

Lia Olguța Vasilescu a fost urmată de candidatul AUR, Marian Vasile, care a obținut un scor de 15,43%. Pe al treilea loc se clasează candidata USR, Emilia Neagu, cu 12,22%.

UPDATE. Exit poll PSD ora 22:00 Lia Olguţa Vasilescu: 65% din voturi!

Claudiu Manda, președinte PSD Dolj, a anunţat că “65,3 % dintre craioveni au votat cu Olguța Vasilescu și 59,96 % cu Cosmin Vasile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj. Vreau să o felicit pe doamna Olguța Vasilescu pentru un nou mandat, vreau să îl felicit pe domnul Cosmin Vasile, pentru un nou mandat.”

ADVERTISEMENT

Conform „Jurnalul Olteniei”, într-un sondaj realizat în 40 de secţii de votare, Olguța Vasilescu este urmată de USR-ista Emilia Neagu, AUR-istul Marian Vasile, favoritul lui Adrian Mititelu jr și Nicolae Giugea, din partea PNL.

Exit poll la Primăria Craiova: cu cine se bate Lia Olguţa Vasilescu

Exit poll-urile locale arată că la alegerile locale 2024 este bătălie acerbă pentru Primăria Craiova între Lia Olguța Vasilescu, reprezentanta PSD, și Marian Vasile, candidatul AUR, care este susținut puternic de Adrian Mititelu junior.

Conform ediție.ro, exitpoll-ul de la ora 13:00 arăta că cei doi candidați principali se află umăr la umăr. Vasilescu, care a fost lăudată pentru munca depusă la Primăria Craiova, ar fi la 26,94% din sufragii, în timp ce Marian Vasile era dat la 24,77%.

Este o inversare a situație la vârf, după ce candidatul AUR a condus la primele exitpoll-uri. La ora 13:00, ceilalți candidați aveau următoarele cifre: Emilia Neagu (USR) – 8,17%, Nicolae Giugea (PNL) – 7,21 %, alții – 0,15%.

Mititelu junior vrea o schimbare la Craiova, îl susţine pe candidatul AUR Marian Vasile

Adrian Mititelu junior, fiul patronului de la FC U Craiova, nu s-a sfiit să-și arate susținerea pentru Marian Vasile în lupta strânsă cu Lia Olguța Vasilescu și crede că a venit timpul unei schimbări.

”Conform sondajului efectuat de AVANGARDE, până la ora 13:00, situația bătăliei pentru fotoliul de primar se dă între Lia Olguța Vasilescu și Marian Vasile. Diferența dintre cei doi este una infimă, doamna Vasilescu având 26,94%, iar Marian Vasile 24,77%!

Este momentul oportun și propice pentru schimbare în orașul Craiova, iar cei care visează la acest lucru încă de acum 12 ani, mobilizați-vă familia, prietenii și apropiații și votați candidatul AUR – MARIAN VASILE! Craiova poate fi de AUR”, a scris Mititelu junior, pe contul de Facebook.

La postarea făcută pe rețelele de socializare, fiul patronului de la FC U Craiova a adăugată și un videoclip scurt luat din ecranizarea ”Mihai Viteazul” în care marele actor Amza Pellea îl joacă pe domnitorul Țării Românești.

Într-o intervenție pe care a avut-o la FANATIK SUPERLIGA după ce FC U Craiova a retrogradat, Adrian Mititelu junior a dezvăluit faptul că familia sa a pierdut o sumă extraordinară de când este implicată în fotbal.

ADVERTISEMENT
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum...
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum am tăcut. Ne-ați jignit! Ce i-ați făcut lui George...”
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României...
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României la finalul meciului cu Ucraina: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei...
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei și selecționer. ”Faceți istorie!”. Am strâns emoțiile de la Euro într-un clip de poveste pentru România!
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat...
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
ALERTĂ METEO ANM! Meteorologii ANUNȚĂ PRĂPĂDUL
ALERTĂ METEO ANM! Meteorologii ANUNȚĂ PRĂPĂDUL
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis...
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis antrenorul
Vladimir Putin se pregătește să fugă. Semnele care prevestesc ce e mai rău
Vladimir Putin se pregătește să fugă. Semnele care prevestesc ce e mai rău
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României