Life

Exclusiv. Bianca Drăgușanu va avea un șoc. Alex Bodi, tată pentru a treia oară. Daria Radionova se pregătește să devină mamă

13.01.2021 | 12:01
Exclusiv Bianca Dragusanu va avea un soc Alex Bodi tata pentru a treia oara Daria Radionova se pregateste sa devina mama
Daria Radionova s-a întors în România. Unde va fi carantinată iubita lui Alex Bodi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu se află în Maldive, în brațele lui Gabi Bădălău, în timp ce fostul soț, Alex Bodi, se pregătește să devină tată pentru a treia oară. Milionarul își dorește copii cu Daria Radionova, iar rusoaica a dezvăluit când se va întâmpla acest lucru. FANATIK vine cu noi dezvăluiri despre cele mai mediatizate personaje din showbiz.

Alex Bodi și Daria Radionova se pregătesc să devină părinți

Cu siguranță diva nu se aștepta ca Alex Bodi să se miște atât de repede în direcția formării unei noi familii cu cea cu care i-a fost rivală până acum câteva luni. Iată că lucrurile sunt din ce în ce mai serioase între milionar și tânăra stabilită în Londra, iar copiii sunt următorul lucru pe care cei doi vor să-l facă după ce afaceristul scapă de problemele cu legea.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că imediat după ce va scăpa de arestul la domiciliu și se va dovedi că este nevinovat, omul de afaceri din Mediaș vrea să o ducă pe Daria Radionova într-o vacanță prelungită în cele mai luxoase destinații, în hoteluri de lux, unde rusoaica va fi tratată ca o regină.

Tot atunci, Alex Bodi plănuiește să facă în așa fel încât să se întoarcă 3 sau 4 din vacanță, Daria fiind de acord să devină mamă în viitorul apropiat, lucru confirmat chiar de ea pe Instagram, la întrebările fanilor. „Vrea copii cu Daria, își dorește doi băieți, însă cum ea e tânără e posibil să nu facă inseminare și atunci rămâne să fie o surpriză, ce le dă Dumnezeu. El are deja două fete. Poate mai face un băiat cu Daria. Sau poate chiar o fetiță. Alex e înnebunit după copii, sunt viața lui. Pentru copii el face orice. Dacă cineva vrea să-l impresioneze, sigur o va face cu aceste suflete”, au declarat surse apropiate din anturajul lui Alex Bodi pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Vor să facă nunta cât mai repede

Seria de dezvăluiri nu se oprește, însă, aici! Alex Bodi are în plan să facă o nuntă ca în povești cu frumoasa rusoaică, după ce deja a cerut-o de soție. Afaceristul a fost căsătorit și cu Bianca Drăgușanu, însă au divorțat după o lună. De altfel, milionarul dorea să facă doi băieți cu Bianca, după ce au fost la câteva analize la o clinică de fertilizare. Planurile le-au fost date peste cap, căci s-au despărțit, iar acum, la câteva luni distanță, cei doi îți trăiesc viața în brațele altor persoane.

Daria Radionova a câștigat teren în inima lui Alex Bodi, care este pe zi ce trece tot mai îndrăgostit de ea și își dorește să devină soția lui cât mai curând.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu pentru Antena Stars, afaceristul din Mediaș a dezvăluit că cea care l-a sprijinit cel mai mult și a crezut în el a fost iubita lui. „În primul rând, nu că nu m-aș fi așteptat ca Daria să fie atât de puternică, dar chiar mi-a dat dovadă de un character pozitiv. Mi-a dat putere, nu suntem roboți, toți ne hrănim cu sentimente, mereu îmi zicea că ea crede în mine, a fost pozitivă. Ea a ținut legătura cu ai mei, vorbeau, pentru că eu aveau voie la doar trei apeluri și nu puteam să sun pe toată lumea, cu partenerii de afaceri, a fost un sprijin”, a spus Alex Bodi pentru Antena Stars.

Sursele noastre spun că milionarul este fermecat de simplitatea șatenei, în vârstă de 27 de ani, și o copleșește zilnic cu cadouri. „El îi cumpără mereu câteva ceva, însă de fiecare dată și ea vine către el cu câte un cadou. Este o femeie cu foarte mult bun simț, liniștită, poate prea liniștită. La ei în familie nu există discuții aprinse, pentru că Daria nu știe să se certe”, au mai spus sursele noastre.

ADVERTISEMENT