Life

Experiența bizară de care a avut parte Bursucu de la Kanal D: “A fost foarte șocată”

Bursucu de la Kanal D, experiența bizară de care a avut parte. Ce i-a spus o admiratoare prezentatorului de televiziune.
02.05.2023 | 12:01
Experienta bizara de care a avut parte Bursucu de la Kanal D A fost foarte socata
De ce experiență bizară a avut parte Bursucu. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bursucu a vorbit despre experiența bizară de care a avut parte acum câțiva ani, cu o admiratoare întâlnită în noaptea de Revelion. Prezentatorul este convins că a dezamăgit-o pe femeia respectivă.

Experiența bizară de care a avut parte Bursucu de la Kanal D. Ce i-a spus o admiratoare

Prezentatorul TV este foarte apreciat de telespectatori pentru emisiunile pe care le-a moderat de-a lungul timpului. A fost coleg cu Teo Trandafir la Teo Show, iar de mai mulți ani prezintă Roata Norocului.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câțiva ani, vedeta a filmat o ediție a emisiunii pentru Anul Nou. În noaptea de Revelion, Bursucu era la un restaurant din Viena, acolo unde o admiratoare a fost șocată să-l vadă.

Femeia respectivă a făcut și poze cu prezentatorul, dar nu înțelegea cum acesta apare la TV, la Kanal D, dar este și la restaurant, în același timp. Bursucu a încercat să-i explice că ediția de Anul Nou a emisiunii este filmată astfel încât și vedetele să se bucure de această sărbătoare.

ADVERTISEMENT

“Acum vreo patru sau cinci ani am filmat Revelionul la Roata Norocului. Eu eram în Viena în noaptea de Revelion într-un restaurant românesc. Ne distram. La un moment dat, pe la vreo 11 noaptea, o doamnă care dansa și care făcuse poze cu mine, s-a întors și m-a văzut la televizor la Kanal D.

A fost foarte șocată. M-a întrebat ce se întâmplă. Nu sunt cu ea la restaurant, de ce apar și la televizor? Nu înțelegea cum de sunt și la restaurant, dar și pe TV. Am încercat să-i explic că Revelionul este filmat”, a povestit Bursucu pentru ego.ro.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat femeia

Admiratoarea a fost dezamăgită că Bursucu nu este în direct la Kanal D în noaptea de Revelion. Vedeta a încercat să-i explice că astfel de emisiuni sunt filmate în avans, iar femeia a fost foarte supărată, crezând că ea și cei ce la Kanal D petreceau împreună în fiecare an.

În cele din urmă, Bursucu i-a spus femeii că el este, într-adevăr, la restaurant, iar că la TV este fratele lui geamăn. Nu știe dacă admiratoarea l-a crezut, însă este sigur că răspunsul nu a mulțumit-o.

ADVERTISEMENT

“Foarte supărată a fost că nu suntem în direct. Degeaba am încercat să-i zic că noaptea de Revelion este și pentru noi. Ea era indignată că se uita la televizor și credea că petrece cu noi în fiecare an. I-am distrus femeii viața, ea știa niște lucruri clare.

Mi-am dat seama și i-am zis că eu sunt și aici, la restaurant, și acolo, dar la Revelionul de la Kanal D este fratele meu geamăn. Să știi că jumătate a crezut. N-a fost chiar sigură că eu glumesc. Am dezamăgit-o, sunt convins”, a mai spus prezentatorul de la Kanal D.

ADVERTISEMENT
Tags: