Life

Experiența înfricoșătoare trăită de o mamă în timpul nașterii. Medicii i-au descoperit uterul gol: ”Unde e copilul?”

O tânără mamă a trecut printr-o experiență înfricoșătoare la nașterea primului copil. Medicii nu i-au găsit copilul în uter, în timpul operației de cezariană. Cum a fost posibil?
29.01.2023 | 22:09
Experienta infricosatoare traita de o mama in timpul nasterii Medicii iau descoperit uterul gol Unde e copilul
Tânăra mamă și-a relatat experienta pe rețelele de socializare. Sursa foto: Tik-Tok/Kidspot
ADVERTISEMENT

Tamara McPhedran, o tânără mamă virală pe Tik-Tok, a povestit prin ce a trecut la nașterea primului copil. Pe atunci, ea avea doar 17 ani, și mare i-a fost mirarea când medicii i-au spus în timpul operației de cezariană că nu îi găsesc bebelușul în uter.

Șocul trăit de o tânără mamă în timpul nașterii primului copil. Medicii nu i l-au găsit în uter. Cum a fost posibil

De altfel, operația de cezariană a fost una de urgență, la 31 de săptămâni. Asta după ce de la 20 de săptămâni a început să aibă dureri mari și sângerări.

ADVERTISEMENT

Tamara a simțit că ceva este în neregulă cu copilul și în cele din urmă i s-a constatat că bebelușul se afla pe cordonul său, ritmul cardiac scăzându-i foarte mult. La 31 de săptămâni, când i s-a hotărât nașterea prin cezariană, i s-a descoperit uterul gol, dar cu sacul de lichid amniotic.

@mlouloucrawford

Replying to @QuiJax2022 part one I will follow up with a part 2 right after #fyp #tiktok #birthstory #storytime #abnormal #pregnancy

♬ original sound – Tamara Mcphedran

”În acel moment, chirurgul se uită la mine și la partenerul meu și spune: ‘Unde este copilul?’.uit la el ceva de genul: ‘Nu știu, sper mai bine să-l găsești!’”, a detaliat Tamara, pe canalul său de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT

Cum au reușit, în cele din urmă, medicii să-i găsească bebelușul din pântec

În pofida spuselor cadrelor medicale, Tamara a mai simțit și că necesită investigații amănunțite. Astfel, la scurt timp a fost din nou tăiată de doctori și i s-a găsit ”o cavitate în plus”, unde trompele uterine și ovarul nu interacționau cu uterul. Însă, fix în această zonă erau copilul și placenta.

Chiar dacă s-a speriat foarte tare , ea și bebelușul au fost în regulă, iar ani mai târziu Tamara a reușit să rămână iar însărcinată. A mai dat naștere unor gemeni și unui alt băiețel, venit pe lume prematur.

ADVERTISEMENT

Drept urmare, femeia a mai precizat că a învățat o lecție importantă pentru viața ei. Să-și asculte mereu instinctul de mamă.

”Singurul lucru pe care îl voi sublinia este că dacă simți că lucrurile nu sunt în regulă în timpul sarcinii, verifică”, a mai precizat tânăra mamă.

ADVERTISEMENT

De altfel, Tamara este în prezent însărcinată în 27 de săptămâni și se bucură nespus că familia sa se va mări. Speră să nu mai întâmpine probleme.

ADVERTISEMENT
Tags: