Life

Experiența lui Cabral din relația cu Andreea Ibacka, la zece ani de la nuntă: ”Ne dezamăgim reciproc”

La zece ani de la nuntă, Cabral a vorbit despre relația pe care o are cu Andreea Ibacka, femeia care i-a dăruit deja o fetiță și care, acum, este însărcinată cu primul băiețel al cuplului.
22.08.2021 | 12:57
Experienta lui Cabral din relatia cu Andreea Ibacka la zece ani de la nunta Ne dezamagim reciproc
Cabral si Andreea Ibaka, alaturi de fiica lor, poza de familie înainte de nasterea băiețelului Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Iar Cabral, sincer din cale afară, a dezvăluit că între el și frumoasa sa soție sunt, adeseori, probleme serioase, iar relația lor este departe de a fi una perfectă, așa cum ar putea părea la prima vedere.

Cabral, sincer despre relația cu Andreea Ibacka, soția lui

Cabral a explicat, pe șleau, cum stau de fapt lucrurile între el și soția sa, Andreea Ibacka, la zece ani de la nuntă, dezvăluind că familia pe care o au este departe de a fi una perfectă, ”de afiș”.

ADVERTISEMENT

”După postările cu poze cu corcodușele Andreea Ibacka și Namiko am primit foarte multe comentarii cu `familia perfectă`. Ce vreau să vă spun… nu e nimic perfect la noi”, a notat Cabral într-una dintre postările sale de pe conturile de socializare.

Ba chiar mai mult, a mai spus Cabral, alături de o fotografie recentă cu familia sa, din relația cu Andreea Ibacka nu lipsesc supărările și certurile pe care prezentatorul TV le consideră inerente oricărei căsnicii.

ADVERTISEMENT

Cabral și Andreea Ibacka, certuri și împăcări pasionale

În mesajul postat ca răspuns la ideea că familia sa ar fi una care se apropie de perfecțiune, Cabrala spus lucrurilor pe nume, îndemnând oamenii să accepte că, în viață, nu există vreo relație perfectă.

”Ne ciondănim, ne supărăm reciproc, ne dezamăgim reciproc și ne suim pe tavan unul pe celălalt”, spune Cabral, dar precizează, totodată, că în ciuda acestor lucruri, între el și frumoasa Andreea există sentimente cât se poate de puternice.

ADVERTISEMENT

”Sigur, ne iubim și poate suntem zdrăngăniți și miștourile noastre ajung uneori să fie savuroase. Desigur, poate sunt momente când ironiile reciproce pot fi spumoase. Și sunt sigur că momentele împărtășite aici, pe insta sau mai știu eu pe unde… sunt drăguțe”, a mai spus, pe Facebook, Cabral Ibacka.

Cabral nu crede în relații perfecte

Mai mult decât atât, a explicat Cabral pentru cei care îl urmăresc, postarea făcută este menită să le arate tuturor că relația perfectă este, de fapt, doar o iluzie bine vândută.

ADVERTISEMENT

”Vă roagă omul vostru din Berceni să nu credeți în perfecțiunea altora și în imperfecțiunea voastră. Suntem fix ca orice alt cuplu. Nu credeți în perfecțiune. Nu există decât în reviste și pe rețelele astea sociale, cu oameni care râd ca imbecilii fericiți tot timpul, au bani, vacanțe și le lipsesc toate problemele”, a mai spus Cabral.

În altă ordine de idei, în ciuda imperfecțiunii recunoscute de Cabral când vine vorba de relația cu Andreea Ibacka, cei doi au toate motivele să sărbătorească, având, deja, zece ani de la momentul în care și-au unit destinele.

Mai mult, Cabral Ibacka și soția lui, Andreea, au deja o fetiță, pe Namiko, și simpatica vedetă tv urmează să aducă pe lume un al doilea copil, un băiețel, care se va naște la sfârșitul lunii septembrie, începutul lunii octombrie a acestui an.

ADVERTISEMENT