Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Experiența unei românce care a călătorit din Germania alături de Hagi: „Tot drumul doar asta a făcut!”

Gică Hagi a fost prezent la toate meciurile României de la turneul final al Campionatului European, susținând naționala și pe fiul său Ianis
28.06.2024 | 09:42
Experienta unei romance care a calatorit din Germania alaturi de Hagi Tot drumul doar asta a facut
Medicul Alexandra Mircea a calatorit alaturi de Gica Hagi FOTO facebook/Dr. Alexandra Mircea
ADVERTISEMENT

Gică Hagi n-a ratat niciun meci al României de la Campionatul European. El a fost prezent în tribune, dar a mers și în cantonamentul naționalei, pentru a sta de vorbă cu fiul său, Ianis.

Gică Hagi și-a luat notițe pe parcursul drumului din Germania

După meciul cu Slovacia, Hagi s-a întors acasă, urmând să revină în Germania, la optimi. Gică a zburat de la Frankfurt la București, asemenea altor zeci de suporteri români, care au susținut naționala.

ADVERTISEMENT

Fostul mare internațional a impresionat o fană a naționalei, alături de care a călătorit la întoarcere. Aceasta, medic stomatolog de profesie, a povestit pe rețelele sociale, ce a făcut Hagi în avion.

“Două ore am avut onoarea să zbor lângă dl Gheorghe Hagi! Pe toată durata zborului și-a făcut doar notițe în agenda cu Farul. Atât!!! Omul acesta respiră fotbal! Numai așa poți fi cel mai bun! O onoare”, a povestit medicul Alexandra Mircea.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a dezvăluit în direct, la FANATIK, că Hagi a fost în al nouălea cer, după meciul cu Slovacia. “A fost la noi. Era fericit, l-am văzut foarte fericit”, a punctat Stoichiță.

Motivul este lesne de înțeles. Fiul său, Ianis, a făcut un meci foarte bun cu Slovacia. El a scos penaltyul din care România a egalat, dovedind că titularizarea lui a fost o mutare inspirată făcută de Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

„Ne-am îndeplinit primul obiectiv, toată lumea aștepta să mergem mai departe. Voiam să scoatem lumea în stradă, să îi facem mândri de noi. Obiectivul e să terminăm acest turneu final cât mai târziu. Nu avem frică de nimeni.

Știm că suntem la primul nostru turneu final ca echipă. Am ridicat ștafeta, o să fie mai greu să o menținem, dar vom da totul pentru națională și vom muri pentru acest tricou, asta pot să promit”, a declarat Ianis Hagi, după egalul cu Slovacia.

ADVERTISEMENT

Cerere uriașă pentru meciul cu Olanda de la Munchen

România întâlnește marți, 2 iulie, Olanda, la Munchen. Tricolorii vor avea o susținere uriașă, FRF confruntându-se cu o cerere enormă de bilete. UEFA a pus la dispoziția fanilor noștri doar 7.000 de tichete, însă Federația speră măcar să dubleze numărul acestora.

Programul optimilor de finală de la EURO 2024

29 iunie

Elveția – Italia (Berlin) – ora 19:00

Germania – Danemarca (Dortmund) – ora 22:00

30 iunie

Anglia – Slovacia (Gelsenkirchen) – ora 19:00

Spania – Georgia (Koln) – ora 22:00

1 iulie

Franța -Belgia (Düsseldorf) – ora 19:00

Portugalia – Slovenia (Frankfurt) – ora 22:00

2 iulie

România – Olanda (Munchen) – ora 19:00

Austria – Turcia (Leipzig) – ora 22:00

 

 

 

ADVERTISEMENT
8,75 este cota BETANO pentru victoria Romaniei in meciul cu Olanda