Sport

Experiență VIP pentru fanii lui CFR Cluj la meciul cu Petrolul. Condiții de lux pentru cei care nu pot să ajungă la Mediaș

CFR Cluj va evolua împotriva Petrolului Ploiești sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 21:30. Clujenii vor juca meciul considerat „acasă” la Mediaș.
28.09.2022 | 19:26
Experienta VIP pentru fanii lui CFR Cluj la meciul cu Petrolul Conditii de lux pentru cei care nu pot sa ajunga la Medias
CFR Cluj va juca meciul considerat „acasă” împotriva Petrolului la Mediaș. Fanii pot beneficia de o experiență VIP în Gruia. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj, campioana României, va înfrunta Petrolul Ploiești în etapa a 12-a din SuperLiga. Deși joacă „acasă”, formația lui Dan Petrescu este nevoită să se deplaseze la Mediaș.

Experiență VIP pentru fanii lui CFR Cluj la meciul cu Petrolul Ploiești

Gazonul de pe stadionul CFR-ului, „Dr. Constantin Rădulescu”, a fost afectat de o boală care a distrus complet suprafața de joc, iar lucrările de refacere au început.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj propune o experiență VIP fanilor care nu pot ajunge la Mediaș pentru duelul cu Petrolul Ploiești. Ardelenii au făcut un anunț pe pagina oficială de Facebook potrivit căruia fanii care nu se pot deplasa la Mediaș sunt așteptați în Gruia.

Astfel, suporterii campioanei României pot urmări confruntarea dintre CFR Cluj și Petrolul la televizor, în Bussines Lounge-ul de la VIP A.

ADVERTISEMENT

Suporterii care vor să vizioneze partida pe micul ecran, în Bussines Lounge-ul din Gruia, trebuie să plătească 250 de lei. De asemenea, cei care au abonament în Bussines Lounge vor putea aduce și un prieten.

„VIZIONARE ÎN BUSINESS LOUNGE

Nu poți să ajungi la Mediaș să îi susții pe băieți la meciul cu Petrolul Te așteptăm în Gruia, la Stadion, în 𝗕𝘂𝘀𝗶𝗻𝗲𝘀𝘀 𝗟𝗼𝘂𝗻𝗴𝗲-𝘂𝗹 de la VIP A, să te bucuri de o experiență premium și să urmărim împreună meciul la televizor!

ADVERTISEMENT

Un bilet costă 250 lei, iar mâncarea și băutura sunt incluse. Deținătorii de abonamente în 𝗕𝘂𝘀𝗶𝗻𝗲𝘀𝘀 𝗟𝗼𝘂𝗻𝗴𝗲 au acces pe baza cardurilor și pot să aducă un prieten alături de ei!”, este anunțul făcut de oficialii echipei clujene.

 

CFR, exilată din Cluj pentru meciurile de „acasă”

Înainte să se mute la Mediaș, CFR Cluj a solicitat Consiliului Județean să poată evolua pe Cluj Arena, stadionul rivalilor de la Universitatea Cluj. Totuși, suporterii „șepcilor roșii” au reacționat rapid.

ADVERTISEMENT

„Un meci, pe stadionul Dr. Mircea Luca (numele pe care suporterii Universității Cluj vor să-l poarte cel mai mare stadion al orașului – n.r.), în care CFR ar avea statut de gazdă, nu va fi acceptat de Peluza Șepcile Roșii!

U-iștii au umplut străzile Clujului și le-au transformat într-o mare furtună în alb-negru, pentru ca acest stadion să existe, casa noastră. Nu suntem împotriva unei decizii, nu prevenim, nu avertizăm, vă spunem răspicat că nu acceptăm și ne asumăm orice repercusiune!”, a transmis peluza „Șepcile Roșii” într-un comunicat.

CFR Cluj a pus la vânzare biletele pentru meciul cu Slavia Praga

După confruntarea cu Petrolul Ploiești, pentru clujeni urmează duelul din Conference League cu Slavia Praga, care va avea loc joi, 6 octombrie. Suporterii care vor să o însoțească pe campioana României în Cehia vor putea să achiziționeze bilete de la Cluj.

Casele de bilete de lângă stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” vor fi deschise vineri, 30 septembrie, orele 12-16, și luni, 3 octombrie, orele 12-17. Prețul unui bilet este de 15 euro.

CFR Cluj se află pe ultimul loc în grupa G din UEFA Conference League. Echipa antrenată de Dan Petrescu a remizat în prima etapă, scor 1-1 cu FC Ballkani și a pierdut, scor 0-1 cu Sivasspor, în ultimul meci desfășurat pe „Dr. Constantin Rădulescu”, înainte de începerea lucrărilor de refacere a gazonului.

ADVERTISEMENT