News

Experimentul care arată cum a putut să o incinereze Gheorghe Dincă pe Alexandra. Cum a putut să scape rapid de cadavru

06.08.2019 | 16:26
Experimentul care arata cum a putut sa o incinereze Gheorghe Dinca pe Alexandra Cum a putut sa scape rapid de cadavru

Criminalul din Caracal Gheorghe Dincă a declarat că a incinerat trupul neînsuflețit al Alexandrei Măceșanu într-un butoi din curtea sa. Jurnaliștii de la Antena 3 au probat această teorie folosind aceleași substanțe la care a apelat și Dincă în ziua de joi, 25 iulie după ce a prins-o pe adolescentă vorbind la telefon. Gheorghe Dincă susține că focul a durat de la ora 13:00 până seara, la ora 20.00.

Putea Gheorghe Dincă să incinereze trupul neînsuflețit al Alexandrei într-un butoi? Află aici

Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu după ce a răpit-o în dimineața zilei de miercuri, 24 iulie. În dimineața de joi, 25 iulie când criminalul era plecat Alexandra a reușit să sune de 3 ori la 112. Dincă a prins-o discutând cu poliția și a omorât-o. Criminalul din Caracal a declarat că i-a ars cadavrul într-un butoi din curtea sa. În respectivul butoi indicat de criminal s-au găsit oase calcinate și bijuterii. ADN-ul găsit pe rămășițe este identic cu cel prelevat de la părinții adolescentei de 15 ani.

Mulți s-au îndoit că Gheorghe Dincă a avut timp să incinereze trupul Alexandrei Măceșanu. Chiar și foști directori au INML au fost de părere că acest lucru nu este posibil pentru că ar fi trebuit să se folosească o temperatură destul de mare. Iată că acum jurnaliștii de la Antena 3 au elucidat acest mister folosind exact materialele indicate de criminalul din Caracal. Este vorba de vaselină și pastile de carbid. Pentru incinerare s-a folosit carcasa unui animal de 40 de kilograme.

A putut Gheorghe Dincă să incinereze trupul neînsuflețit al Alexandrei?
Antena 3 a făcut un experiment care arată că Gheorghe Dincă putea să incinereze trupul Alexandrei Măceșanu. Sursa foto: antena3.ro

La ce rezultat au ajuns jurnaliștii care au făcut acest experiment

Experimentul a avut loc într-o zonă ferită și a avut loc exact așa cum a declarat Gheorghe Dincă. Imediat după aprinderea focului temperatura a început să crească. După numai 20 de minute temperatura din butoi ajunsese la 400 de grade Celsius, iar după aproximativ trei ore carcasa de animal de 40 de kilograme s-a transformat în oase calcinate și cenușă.

Mirosul de ars a fost unul foarte puternic, în ciuda faptului că fumul nu a fost foarte intens. Concluziiile acestui experiment arată că Gheorghe Dincă a spus adevărul și într-adevăr putea să scape de cadavrul Alexandrei Măceșanu incinerându-l în butoi, în curtea sa.