Fotbal intern

Experimentul FCSB în Cupă a eșuat. Ce spune Basarab Panduru despre revenirea lui Nedelcu

11.02.2021 | 09:26
Experimentul FCSB in Cupa a esuat Ce spune Basarab Panduru despre revenirea lui Nedelcu
ADVERTISEMENT

FANATIK a anticipat corect și FCSB a abordat meciul cu Dinamo, din optimile Cupei, într-o formulă experimentală. Nici specialiștii în fotbal nu au înțeles exact poziționarea unor fotbaliști, între care Dragoș Nedelcu.

Față de eșecul din meciul de campionat, 0-1 cu Academica Clinceni, „roș-albaștrii” au început disputa cu Dinamo cu 9 jucători noi. Doar portarul Vlad și fundașul central Denis Haruț s-au regăsit în formula de start a meciului din Cupa României.

ADVERTISEMENT

Poate cea mai surprinzătoare decizie a antrenorului Toni Petrea a fost aceea de a-l muta pe Dragoș Nedelcu în centrul defensivei, alături de Haruț.

Revenire cu ghinion pentru Dragoș Nedelcu

Dragoș Nedelcu a jucat împotriva lui Dinamo după o lungă perioadă de inactivitate pricinuită de o accidentare care l-a ținut departe de gazon în ultimele luni.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a primit banderola de căpitan, dar a fost forțat să joace pe o poziție care nu-l avantajează deloc, a punctat analistul TV, Basarab Panduru.

”Nu știu ce e Nedelcu până la urmă? E fundaș central, că până acum îl vedeam închizător?”, a spus Panduru la Telekom Sport, insistând asupra idei că fotbalistul a evoluat pe un post nepotrivit pentru calitățile lui.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru: ”Pentru fotbal nu a fost o alegere bună”

Fostul internațional nu a fost de acord nici cu ideea de a înlocui aproape întreaga formulă de bază a FCSB. Basarab Panduru consideră că genul acesta de experimente nu-și au locul într-un meci cu miză, precum o întâlnire Dinamo – FCSB. Nici schimbările de la pauza meciului nu au adus un plus de inspirație pentru roș-albaștri.

”Pentru ei a fost mai bine așa (pentru FCSB – n.r.), pentru fotbal nu. Dinamo bagă prima echipă, iar FCSB bagă echipa a doua, și chiar și așa prima ocazie mare din meci a fost ratarea lui Oaidă. Dinamo câștigă și era de așteptat.

ADVERTISEMENT

Până la urmă a fost un meci plăcut, Niță a fost o surpriză plăcută. Păcat de el că e prea micuț și nu s-a infiltrat chiar cum a vrut. Nu a fost o mare diferență între Dinamo și FCSB, nu poți să spui că s-a remarcat neapărat cineva în mod special de la Dinamo”, a mai spus Panduru pentru sursa citată.


  • (P) Cota BETANO pentru Hermannstadt– FCSB: 7,30 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT