Fotbal international

Explicația emoționantă a lui Mateo Kovacic pentru bucuria de la reușitele sale. Golurile i le dedică nepoatei lui

10.12.2019 | 19:29
Explicatia emotionanta a lui Mateo Kovacic pentru bucuria de la reusitele sale Golurile i le dedica nepoatei lui
ADVERTISEMENT

Mateo Kovacic a explicat ce înseamnă bucuria unică pe care o face după fiecare gol pe care îl marchează, iar motivul este unul emoționant. Mijlocașul croat are o nepoată care suferă de sindromul Down și căreia îi dedică toate golurile înscrise de el.

Explicația emoționantă a lui Mateo Kovacic pentru bucuria de la golurile lui

Mateo Kovacic a vorbit despre ce înseamnă bucuria pe care o face după fiecare gol pe care îl reușește. Toate reușitele i le dedică nepoatei lui care suferă de sindromul Down: „Am două nepoate, iar una dintre ele suferă de sindromul Down și se joacă mereu cu mine așa. Golurile i le dedic lor”.

ADVERTISEMENT

„Este un sentiment foarte frumos să înscriu și să mă bucur alături de toată familia mea”, a mai spus Mateo Kovacic.

Mateo Kovacic este împrumutat de Real Madrid la Chelsea, iar croatul a devenit om de bază în echipa lui frank Lampard și a reușit să înscrie în acest sezon două goluri și a oferit două pase decisive în 23 de partide.

ADVERTISEMENT

Ultima reușită a croatului a venit în ultima etapă din Premier League, la înfrângerea suferită în deplasarea de la Everton cu 1-3. Kovacic a marcat și în ultimul meci al londonezilor din Champions League cu Valencia, 2-2.

Chelsea are nevoie de victorie în meciul cu Lille din UCL

Chelsea are nevoie de victorie în meciul cu Lille pentru a merge mai departe în Champions League, echipa lui Frank Lampard fiind clasată pe locul 3, la egalitate de puncte (8) cu Valencia.

ADVERTISEMENT

Câștigătoarea Europa League din sezonul precedent a scăpat victoria împotriva „liliecilor” din ultima rundă a Ligii Campionilor, ceea ce le-ar fi asigurat participarea lor în primăvara europeană.

În partida din Franța, Chelsea s-a impus cu 2-1, după un gol reușit de brazilianul Wilian în minutul 78.

ADVERTISEMENT

„Suntem pregătiți pentru meciul cu Lille și vrem să facem uitată înfrângerea din ultima etapă cu Everton”, a declarat Frank Lampard la conferința de presă înainte de confruntarea cu francezii.

  • 45.000.000 de euro este cota de piață a lui Mateo Kovacic, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT