Fotbal intern

Explicația înfrângerii rușinoase din Armenia: ”Dacă nu faci asta, te mănânc”

01.04.2021 | 12:59
Explicatia infrangerii rusinoase din Armenia Daca nu faci asta te mananc
ADVERTISEMENT

Fostul internațional Daniel Pancu a explicat că înfrângerea rușinoasă a echipei naționale a României în meciul împotriva Armeniei și este de părere că lipsa unui lider în momentele grele este decisivă.

”Tricolorii” au cedat cu 3-2 la Erevan după ce au condus cu 2-1 și se află după trei meciuri pe locul 4 în grupă, micșorându-și șansele de calificare la Mondialul din Qatar.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Marius Șumudică s-a arătat contrariat de jocul reprezentativei noastre și  a criticat dur prestațiile lui George Pușcaș și Vasile Mogoș.

Înfrângerea cu Armenia, explicată de Daniel Pancu

”Acum nu găsim niciun lider în teren. Dacă ai doi, e și mai bine. Este foarte important ca un lider în teren să-și asume responsabilitatea și să devină antrenorul din teren, ca să nu se mai maimuțărească antrenorul pe bancă”, a explicat Daniel Pancu înfrângerea din partida cu Armenia

ADVERTISEMENT

”La noi nu mai sunt lideri și suferim la capitolul ăsta și la cluburi. Pe vremea mea erau Mutu, Chivu. Erau 6-7 lideri care puteau să strângă echipa, să țipe când trebuie, chiar să înjure”, a mai spus Pancu la Pro X.

”Pe final, în meciul cu Armenia, un lider intervenea imediat. La prima ocazie a armenilor, după eliminarea lui Pușcaș, găsea o soluție. Îi zicea unuia să mai stea un minut pe teren, să spună că are o crampă…”, a continuat fostul atacant.

ADVERTISEMENT

”Tricolorii”, puși la zid după eșecul de la Erevan

”În primul rând, urla ca să se trezească jucătorii: ‘Vin ăștia și ne încalecă!’. Și țipa către atacant ‘Dacă nu fugi cu ea lângă fanion și nu scoți un aut, un fault sau un corner, te mănânc! Te omor!’.  Dar au fost două ocazii și am luat gol… Absența liderului e o mare problemă”, a încheiat Pancu.

Înfrângerea umilitoare a echipei naționale a României în fața Armeniei a dus la un val de atacuri la adresa ”tricolorilor”, mai ales că nici prestațiile din primele două meciuri ale campaniei de calificare la CM 2022 nu au fost mai bune.

ADVERTISEMENT

Fostul atacant al naționalei României, Ciprian Marica,  a criticat în termeni extrem de duri prestația ”tricolorilor” în eșecul cu Armenia, dar consideră că aceștia nu și-a spus ultimul cuvânt în actuala campanie de calificare la Mondialul din Qatar.

ADVERTISEMENT