Explicaţia Simonei Halep: "Nu am putut să domin. A jucat mai bine"

Simona Halep a recunoscut faptul că adversara din semifinala de la Stuttgart, Laura Siegemund, a jucat mai bine şi a meritat să câştige şi să se califice în finală.

"Ritmul a fost dificil. Ştiam dinainte de meci faptul că aşa va fi. Nu am putut să domin. Am revenit, am fost puternică până la final, însă ea a jucat fantastic de bine"

La rândul ei, Laura Siegemund, care a mai învins-o pe Halep şi anul trecut, tot în acest turneu, a declarat că a existat o combinaţie pefectă între suportul spectatorilor şi suprafaţa de joc, o suprafaţă care i se potriveşte ca stil de minune, care i-au permis să realizeze performanţa de a se califica în finală, după ce a trecut de două adversare din primele zece ale lumii, Karolina Pliskova şi Simona Halep.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004